Spetsnaz edzés?
Figyelt kérdés
Milyen edzéseket végeznek? Hallotam hogy eléggé kemény, ki mit hallott róla? Kíváncsi vagyok, de nem sokat találtam a témáról, meg hogy milyen gyakorlatokat végeznek, ezért érdekelne.2012. febr. 5. 17:29
1/9 anonim válasza:
Nézd meg a CrossFit edzéseket, szerintem ahhoz hasonlókat végeznek. Most minden elitalakulatnál az a menő.
3/9 A kérdező kommentje:
Van esetleg valami otthoni edzésterv ami megközelíti ezt a fajta kiképzést? Gondolkoztam rajta kicsit formába hozom magam de nem a kondi teremre hajtok :D
2012. febr. 5. 18:02
5/9 anonim válasza:
a pocsolyában kúszást ők disznóvérrel töltött árokban csinálják.
6/9 anonim válasza:
Pavel Tsatsouline állítólag a szpecnáznál volt erőnléti kiképző, ő dolgozta ki az RKC kettlebell rendszert később, emellett pedig írt pár könyvet, az egyiket le is fordították magyarra "A meztelen harcos" a címe. Ebben az egylábas guggolás és az egykezes fekvőtámasz áll a középpontban, de ha jól emlékszem a húzódszkodást is fontosnak tartja. Tulajdonképpen ez a három otthon is elvégezhető feladat a legfontosabb belőle ezt hiszem.
7/9 anonim válasza:
Fontos törölni a tévhitet, hogy ők egész nap edzenek. Arra egyszerűen nincs is idejük. Egy katonának fontos az erőnlét, de nyilvánvaló, hogy az idejük legnagyobb részét lövészet és taktikai képzés teszi ki, hadgyakorlatok. A közelharci oktatás és fizikai felkészítés csak másodlagos.
Ha nekiállsz edzeni a Kezdd el a Kettlebellt!, A meztelen harcos és Fegyencedzés kombóval, tutira oroszverő erőd lesz.
8/9 A kérdező kommentje:
Olvastam a Fegyencedzést is és a Meztelen Harcost is, én is ezeknek a kombinálásra gondoltam, és pont most akarok beruházni egy kettlebell-re de nem tudom hány kilót kéne vennem. Nem vagyok valami erős, szóval hány kilósat ajánlotok?
Tacticalshop-ról akarok rendelni. Köszönöm a válaszokat egyébként.
2012. febr. 5. 18:42
9/9 anonim válasza:
Ha nagyon gyengusz vagy, akkor 12 kg-os, ha legalább átlagos fizikumú, akkor 16 kg-os. A Kezdd el a Kettlebellt! mindenképpen szerezd be! De ezeket a könyveket nem csak elolvasni kell, hanem végezni a benne leírtakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!