Edzés, diéta, hogyan?
Sziasztok!
82kg vagyok 176 magas és 19/F. Szakaszosan huzamosabb ideig jártam konditerembe 13-14 éves koromtól tehát jó erőnlétben vagyok, de a sok hónapos "lustulás" hatására a combomra a hasamra a mellkasomra és a derekamra került egy "kis" fölösleges zsírréteg. Ezek eltüntetésén dolgozom, de izmosodni is szeretnék! Nem sok eszköz áll rendelkezésemre, de ezekből próbálom kihozni a legtöbbet. 10perc futás után 10 percet taposógépezek, 100 hasprés 5 perc twister fekvőtámaszok, 3kg os súlyzóval 3perc box, különböző gyakorlatok stb ezeket napi 1 -1,5 -2 órán keresztül... Ezt minden nap megcsinálom, csak a baj hogy nem tudom milyen diétát kéne alkalmazni mellé. Na ezért vannak nehézségeim, mivel diéta és edzéstervet 100 és 100at is talál az ember, de nekem az anyagi helyzetem nem engedi meg hogy "update" életmódot éljek:D Amire van pénz azt eszem, sajnos szerintem ez mostanában sokatok számára lehet ismerős. Narancsot szoktam venni gyümölcs fogyasztás gyanánt:D Akinek esetleg van ötlete hogyan lehet olcsón diétázni nagyon szívesen fogadnám azokat. Jelenleg egy nap egyszer eszek ebédre, vacsorát és reggelit mellőztem, ami nagyon rossz, mivel így több kárt teszek mint hasznot. Van esetleg ötletetek, mit egyek és hogyan, mivel edzek is ezért az izmok fejlődése is lényeges, tehát energia dúsan "kéne" étkeznem, nem csak fogynom. Ezekkel a gyakorlatokkal izmosodok is vagy csak fogyok? Vagy egyik sem? Jól csinálom a kívánt eredmény eléréséhez egyáltalán?:D
Köszönöm a válaszokat
A legjobb az lenne ha az egyszerű szénhidrátforrásokat kerülnéd(Csokoládé,sütemények stb.)
Az ilyen "Sztár"diétákról hogy ekkor meg akkor nem étkezünk,
felejtsd el sürgősen!
Ilyen esetekben a szervezeted lelassítja az anyagcseréd és ettől lehet hogy ellenkezőjét éred el a diétának!
Na most...az a másik tévhit hogy izmosodni meg fogyni is olyan nincs!Tehát vagy ez, vagy az!
Először diétát ajánlanám, mert hiába csinálsz meg 300 felülést, meg bármire hiába csinálsz plusz gyakorlatokat olyan nincs hogy helyi zsírégetés!Ezen az úton indulj el, tehát elsőnek zsírégetés, majd izomnövelés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!