A meztelen harcosban esik szó étrendről és edzéstervek vannak benne? Csinálja itt valaki? Mik a tapasztalatok?
Ez a harcművészetekhez elég jó igen, de akkor már szerintem érdemes a kettőt kombinálni, a Fegyencet és a Meztelent.
Igazából a meztelen a helyes kivitelezést mutatja be, meg az apróbb részleteket amire nem is gondoltad hogy figyelni kellene. A fegyencben is e helyes kivitelezésről van szó, abban viszont több gyakorlatot írnak le. Szóval a kettőt érdemes kombinálni. Szerintem.
a meztelen harcos erőnövelésről szól. maximális izomfeszítésről. ennyiről, és nem többről.
nyilván edzel mást is mellette, ez a nagy fegyencedzés kombináció..
de a meztelen harcos GTG-jét azt úgy kell ahogy le van írva. étrend nincs mellette, edzésterv van.
Köszönöm!
Aczél! Mellette nincs semmilyen más erőnléti edzésem. Azért tanácsolta ezt a Mesterem. Akkor a Meztelen harcos önmagában nem elég? Esetleg abban tudnál még segíteni, hogy milyen étrendet folytassak? Találok ilyet a neten? Szálkásító lenne szerintem a legcélszerűbb. 85 kg vagyok.
hmm.. teljes testes feszítéssel gyakorlod a meztelen harcos gyakorlatait, de szerintem heti 1-2 alkalommal azért külön mehet célirányos hát és has edzés. majd meglátod, te neked hogy esik jól.
szálásító étrendre ráguglizhatsz, én a "builder.hu étrendek" keresést szoktam ajánlani. de zsíros vagy vagy miért szálkásítanál?
harcművészetekhez tulajdonképpen nem kell szálkás test, kis pocak nem lassítja le az embert. úgy mondanám hogy lényegtelen.
kinézet miatt viszont persze, szálkásíts, mondjuk ez nem fog éppen kedvezni az erő növelésnek, de ez úgyis csak egy időszak.
Köszi!
Hátra elég a húzódzkodás? Hasra a lábemelés, és hasprés? Súlyzózni nem szeretnék. Szálkásítani, meg inkább csak a kinézet miatt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!