La. Pharm, vagy SB Lab. stanozolol a jobb? tapasztalatok?
Hát nem tudom... Versenyző vagyok, de egyiket sem próbáltam.
Stanozolol --> Jó kis májterhelés, LDL (rossz) koleszterinszint növekedése, ízületi folyadék csökkenése.
Ez az egyik legrosszabb szemes választás. Ha már muszáj(?) hobbigyúrósként 17-gyűrűs szemessel terhelni a szervezetet, jobb egy kevés methandrostenololon-alapú.
akkor inkább szúrjam, nemigaz?? :D
baj nem lehet, nagyon lassan kell beadni, meg előtte meg kell szívni kicsit ,h biztos,hogy izomba menjen,baj nem lehet belőle.. Meg úgy tartja a mondás, hogy a winstrolt kevésbé hamisítják, mint a stanotablettákat, nem? Mennyi idő alatt ürül ki, meddig mutatható ki vérvétellel a winstrol?
"cpggyurma"
Miért szedne fel nyolc kiló vizet? Valaki nagyon rosszul tesz valamit, ha ez megtörténik.
Nem tudom esetleg nézz utána melyik rosszabb a májra! AAS-sal szerzett izomtömeg nem marad meg. Ez csupán illúzió. Mindössze - jó esetben - nem vész el az összes nyereség a következő kúráig.
Felőlem szúrhatod...
Vérvizsgálattal igen nehezen hinném, hogy stanozololt keresnek benned, hacsak nem vagy egy a pekingi Olimpián indult súlyemelő versenyzők egyike....
Vizeletből 3 hét a tablettás, 3, az injekciós 3 hónap,de egyesek szerint öt hónap is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!