Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Láb szálkásítás, csípőről...

Láb szálkásítás, csípőről fogyás. Hogyan?

Figyelt kérdés

15 vagyok, de azon a területen nem vagyok elégedett magammal. fogyózni még nem szeretnék.

162cm/59kg

15L

2012. febr. 2. 21:35
 1/8 dirtboy ***** válasza:
nincs hely zsírégetés,már milliószor volt ilyen kérdés és le is lett írva a válasz,használd a keresőt.
2012. febr. 2. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Pedig szálkásító diéta nélkül nem megy. + aerob edzés is kell 1 héten 3-4szer 40-50 perc. Nem tudod egy helyről fogyasztani a zsírt.
2012. febr. 2. 21:43
 3/8 A kérdező kommentje:
van esetleg olyan fogyókúra, ami szálkásít,de nem túl durva?
2012. febr. 2. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyesmi lenne jó +az aerob edzés. [link]
2012. febr. 2. 21:55
 5/8 sanyi266 válasza:
idióták!15 éves!!!!!Még ugy is nöni fogsz az a lényeg ne egél szemét kajákat pl csipsz!és fuss heti 3szor minimum 30p et és a suliba te legyél a legjobb tesiorán és pár év mulva akár a konditerembe is te lehecc a legjobbak egyike!
2012. febr. 7. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi a baj sanyi266? Nem azt írtam, hogy koplaljon és káposztadiétán legyen, hanem egy teljesen normális étrendet linkeltem be, nézd meg semmi durva nincs benne és én is azt javasoltam, hogy aerob mozgás legyen, mint te. Szóval nem értem a felháborodást, gondold át még egyszer ezt a hozzászólást.
2012. febr. 7. 18:36
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

Montez! ez csak egy mintaétrend ha jól sejtem. ehhez hasonlókat tudnál mutatni, mert ha én rakom össze, abból csak a baj van.:)

2012. febr. 7. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Így van, az csak egy mintaétrend, találsz itt hasonlókat:

[link]

Te is össze tudod rakni, az a lényeg, hogy jó minőségű szénhidrátokat vigyél be, pl: rizs, zabpehely, krumpli (főtt vagy héjában sült), teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér és rengeteg zöldség.

A fehérjebevitel pedig legyen: sovány húsokból, túróból, tojásból. Persze lehet más kajákat is enni, de ezekből épüljön fel inkább az étrended és napi legalább 5-ször egyél, ne koplaljál. Az aerob mozgás is fontos lenne heti 3-4-szer 40-50 perc, ami lehet kocogás, szobabicaj, ellipszis tréner, ugrálókötelezés, lépcsőzőgép, ilyesmi.

2012. febr. 8. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!