Hotblood vélemény?
Figyelt kérdés
márciusban töltöm be a 18-at lehet bajom tőle ha egyszer kétszer eddzés elött iszok?elolvastam amit írnak róla de inkább megkérdezem2012. febr. 1. 17:47
11/20 A kérdező kommentje:
nemsi venni szeretnék csak kipróbálom tasakkal
2012. febr. 1. 18:26
12/20 A kérdező kommentje:
dyrtboy még 1 kérdés azalatt mit értesz hogy "a gyomrodat össze rántja"
2012. febr. 1. 18:27
13/20 A kérdező kommentje:
?
2012. febr. 1. 18:28
14/20 dirtboy válasza:
hát hogy kicsit meg fájdul,nem volt még ilyen neked?
15/20 A kérdező kommentje:
nem nagyon de akk okés azt hittem komolyabb de téll köszi a segítséget
2012. febr. 1. 18:56
16/20 TOMAtm válasza:
én gasparis superpumpot használok NO fokozónak...koffeinmentes amúgy...nekem bejött meghozza a kedvet,bátrabban nyomod a súlyokat.szerintem jó termék a hot blood is,régen használtam azt is csak azt fél adagban mert fájt tőle a fejem néha.
meg egyszer kaptam egy fekete zacskós NO fokozót ajándékba valami rendelés mellé,attól majdnem kiesett a szivem,nem figyeltem h vagy 2000mg koffein volt benne :S
17/20 A kérdező kommentje:
az szép am kössz de sztem csak később állok rá a nitro fokozókra most csak hozzá szoktatom magam a koffeinhoz hot bloodal néha-néha iszok malyd de nem folyamatosan heti 1x-er max(nem kávézok,nemiszok alkoholt sem szénsavast és nem is cigizek ezt meg akarom tartani
2012. febr. 1. 19:25
18/20 anonim válasza:
"2000mg koffein volt benne"
akkor azért volt fekete zacskóban...
19/20 TOMAtm válasza:
ja am sem érdemes ezeket folyamatosan inni mert gyorsan hozzászokik a szervezeted.tényleg inkább ez a heti 1-2 a keményebb edzésnapokra.
20/20 A kérdező kommentje:
heti egy sztem
2012. febr. 2. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!