Hotblood vélemény?
Figyelt kérdés
márciusban töltöm be a 18-at lehet bajom tőle ha egyszer kétszer eddzés elött iszok?elolvastam amit írnak róla de inkább megkérdezem2012. febr. 1. 17:47
1/20 dirtboy válasza:
nem valószínű hogy bajod lesz tőle ki kell próbálni,csodát nem kell tőle várni
étkezésed remélem tökéletes ha már NO fokozó vásárlásánál tartasz
2/20 A kérdező kommentje:
nem nagyon akartam mert alapból elég intenzív az eddzésem csak mondták hogy próbáljam ki mert nagyon jó cucc de igen rendben van a kajám
2012. febr. 1. 17:52
3/20 A kérdező kommentje:
XD a ne mvalószínű mit takar? :O mi bajom lehet?
2012. febr. 1. 17:52
4/20 dirtboy válasza:
kipróbálni persze kipróbálhatod de elég drága cucc lett,annyit azért nem ér
5/20 A kérdező kommentje:
nem akarom állandóan szedni megvagyok elégedve a teljesítménnyemmel de megpróbálom a kedvéért mondjuk vmi keméyn eddzésnél pl láb? vagy hát?mell ? melyikhez?
2012. febr. 1. 17:55
6/20 dirtboy válasza:
nem mindenki egyformán reagál az ilyen összetett készítményekre,émelygés,a gyomrodat össze rántja ilyenek lehetnek,nyugi nem halsz meg tőle
7/20 A kérdező kommentje:
am hasznos a válaszod :D
2012. febr. 1. 17:56
8/20 dirtboy válasza:
láb,hát az elég kemény azoknál biztos jól jön egy kis segítség
9/20 anonim válasza:
drága , és végül is majdnem ugyan az a hatás mint a sima koffeinél vagy guaranánál
én koffeint használok , de csak akkor ha fáradt vagyok illetve nincs kedvem edzeni , próbáltam én is NO fokozokat , nem volt sokkal hatékonyabb mint a koffein
és nézd csak az árát
de guaranat is lehet venni
10/20 anonim válasza:
normális no fokozók sokkal többek, mint sima koffein, nem fos hot bloodot kell venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!