Ha vettem a boltba egy 80g szőlőcukrot, akkor az azt jelenti mintha 80g CH-t vinnék be a szervezetbe ha mind megenném?
Figyelt kérdés
Igazából az lenne a kérdésem h kb 40g CH hiányzik az étrendemből és ezt szőlőcukorral pótolnám egyből edzés után.
És h ha a csomagolásra 80g van ráírva az azt jelenti h 80g CH van benne?
2012. jan. 31. 19:37
11/14 A kérdező kommentje:
még sosem rendeltem netről semmit xD
de előtte mindenképp megnézem a dm-be :)
és köszi mindenkinek a válaszát:)
ja és még annyi h:
AKKOR EHETEK SZERINTETEK OLYANKOR IS DEXTRÓZT AMIKOR NEM EDZEK ?/ilyen kisebb adagokba ? mármint most mondok vmit h délben 20g meg délután 20g vagy így hülyeség?
2012. jan. 31. 20:15
12/14 dirtboy válasza:
ehetnél mert szőlőcukrot ettem egyekként is mégsem híztam el de ha már vannak céljaid,van étrended akkor ne egyél ok nélkül cukort csak ha indokol pl.edzés után vagy ha kreatint iszol
13/14 anonim válasza:
dirtboy igazad van , de végül is a fruktóz is egyből zsírrá alakul , ahogy a szőlőcukor is ha nem edzés után isszuk ( és ha jól olvasom ő nem edzés után akarja fogyasztani)
14/14 dirtboy válasza:
azért ez így nem teljesen igaz hogy egyből zsírrá alakulna,ha ez így lenne akkor igen csak könnyen zsírosodnának az emberek.
a fruktóz is csak az után zsírosít miután a máj már meg telt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!