Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akik tényleg értenek hozzá,...

Akik tényleg értenek hozzá, és megtisztelnének azzal, hogy leírják a véleményüket ezzel kapcsolatban annak?

Figyelt kérdés

nagyon köszönöm

fogyókúrázok

ez milyen lenne fehérje utánpótlás/szinten tartásán

ha mindennap ezzel turmixolom a zabpelyhet akkr jó lenne

ebből hány adag jönne ki 40-42 kijönne

2012. jan. 31. 19:22
1 2 3
 11/21 dirtboy ***** válasza:

ha csak súly tartás a cél akkor ne vegyél semmilyen kieget,45kilósan nem kell sokat enned hogy meg legyen a kellő tápanyag.

300g csirkemell ben van 70-72g protein,eszel hozzá még ch-t kaját,zöldségeket,aztán simán tudod tartani a súlyod bár neked nem tartani kéne hanem növelni mert nagyon sovány lehetsz.

testképzavarod lehet azért nem is mered fel a problémát,pedig 170cm hez 45kilót már nevezhetünk problémának.

2012. febr. 1. 09:48
 12/21 A kérdező kommentje:

köszönöm

igazából nincs mindennap húst meg ilyenek, azért szeretném kiegészíteni

otthon lakok szülőkkel krumplistészta vcsira stb stb szóval azért kéne még mellé

ez a legolcsóbb ezért gondoltam erre meg több mint egy havi adag és azért ez se mindegy

2012. febr. 1. 16:13
 13/21 dirtboy ***** válasza:

ha már veszel akkor ne a legkisebb kiszerelést vedd meg mert úgy a legdrágább,edzeni pedig gondolom nem 1hónapig fogsz szóval érdemesebb egy nagyobb kiszerelésesbe befektetni.

de ne ezt az mpm et vedd mert elég ihatatlan,inkább már akkor power portint,az sem finom de iható azért és végül is egy árban van.

2012. febr. 1. 16:19
 14/21 anonim ***** válasza:

akartam pont linkelni:

[link]

2012. febr. 1. 16:20
 15/21 A kérdező kommentje:

köszi

és ebből hány adag jönne ki?

lámgsportba lehet kapni?

2012. febr. 1. 20:08
 16/21 anonim ***** válasza:

Egy adag 25g, így 36 adag a 900 g.

Azt nem tudom, hogy Lángsportban lehet e kapni.

2012. febr. 1. 20:24
 17/21 A kérdező kommentje:

köszi

akkor hol lehet kapni? nem tudod véletlenül?

biotechusa esetleg?

2012. febr. 1. 22:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Biotechnél nincs szerintem, de meg tudod rendelni onnan, amit linkeltem. Érdemesebb volna tényleg egy nagyobb kiszerelést megvenni, úgy olcsóbb lenne és nem havonta kellene postaköltséget fizetni, mivel több hónapra elég lenne neked egy 4 kilós.
2012. febr. 1. 22:28
 19/21 A kérdező kommentje:

huu köszönöm a segítséget

netről nem akarok rendelni, mert ezt itthon nem engednék, azért szeretném megvenni boltba

megnézem lángsportba hátha kapni, ha nem akkor marad az előző fehérje összetételbe meg árba is majdnem ugyanaz

mégegyszer köszönöm a segítő szándékodat! Szép napot

amúgy te milyet szedsz? hány kilo és hány centi vagy?

2012. febr. 2. 16:43
 20/21 anonim ***** válasza:

Nekem most ez van: [link]

De most rendeltem egy ilyet is:

[link]

2012. febr. 2. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!