Miért várják el az ilyen alacsony %-os válaszolók hogy értékeljék a véleményüket? Mi a véleményetek az ilyen válaszolókról?
Úgy értem, oké hogy sok olyan van akinek az jelenti a napi boldogsághormon túladagolást, hogy mínuszokat nyomogat a kérdéseknél mindenkinek. De ettől nem csökken le gyorsan (sőt, nagyon lassan csökken) a %, mert idő közben kapnak pluszokat is.
Én az olyanokra értem, akik 42, 40 %-osok vagy alatta....én azt vettem észre hogy a többség aki ennyi %-on van (akinek nem inge...!!!) bizony megérdemelte.
Mert én azt vettem észre hogy akinek ennyi az értékelése, az általában bunkón válaszol, kioktat, okoskodik, kioktatja a többi válaszolót is. De mégis ők vannak felháborodva, amikor valaki törölteti a provokatív, vagy erősen kötekedő jellegű hozzászólásaikat. Mert sok esetben tényleg csak vitát akarnak, veszekedést.
De az ilyenek miért várják el, hogy velük ne legyenek bunkók, vagy hogy ne töröltessék az előbb fent említett jelzővel ellátott válaszaikat?(pl provokatív)
Velem is már előfordult, hogy egy 39%-os tele posztolta a kérdést, minden mondatba belekötött, kioktató volt. Ez engem csak annyiban zavart nagyon, hogy normális válasz nem jött a kérdésre, mert gondolom mások úgy gondolták, hogy ha már ennyi választ kaptam akkor szerintük valaki biztos segített nekem. (22 válasz volt a kérdésemnél és mindet a 39%-os írta)
Egyenként nem akartam feljelentgetni a moderátornál, valahogy cikinek találtam hogy 22 választ kapásból jelentek.:S Vagyis nem akartam hogy azt gondolják, hogy töröltetem azokat a válaszokat amelyek nem velem értenek egyet, holott ez nem így van, csak utálom ha valaki mindenbe beleköt, provokál, kötekedni akar.
Mit gondoltok az ilyen válaszolókról? Hogy szerelitek le őket? Pláne ha ennyiszer ír....
Vagy ami FELHÁBORÍT : az ilyenek a betegség témakörnél...amikor a kérdezőt direkt pánikba akarják ejteni úgy, hogy azt mondják hogy súlyos meg stb stb.
ne becsüld le őket, van hogy a bolondok is képesek jó tanácsot adni :)
(nekem azért lehet alacsony százalék mert újonc vagyok :D )
Mondom van kivétel is.:)
Bár én általában nem veszem figyelembe azt a választ akinek az írója pl 42%-on van vagy 30% stb...mert valahogy mindíg arra gondolok, hogy rossz válaszokat ad, hazudik, stb. És sajnos az esetek nagy többségében így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!