Miért van ilyen alacsony értékelésem?
Mások értékelése alapján 87%-ban hasznos válaszokat adsz!
Ez a sajátom, gondolom nem rossz! :D :D :D
Csak akkor írja ki az értékelést, ha már elegendően osztályoztak egy választ. Elvégre amíg csak egyvalaki tette ezt meg, bármilyen lehet.
A 45% tényleg nagyon kevés, ha normális felhasználó vagy normális válaszokkal, akkor vagy nagyon keveset válaszoltál, kevés értékelést kaptál és egy negatív sokat nyom a latba, vagy pedig szélsőséges kérdésekre válaszolsz.
Másképp nem tudom elképzelni, hogy lehet ilyen alacsony.
1, tényleg igaz? Én több éve vagyok itt tag, és minél több választ írok, annál lejjebb megy a százalékom. Pedig nem írok bunkó dolgokat. Igyekszem segíteni. De általában 2 rovatban írok, a politika és a gyermekvállalás.
Az a helyzet, hogy szerintem sok itt a rosszindulatú ember, aki élve a névtelenség lehetőségével itt éli ki magát. Nekem sokszor az ártatlan kérdéseimre is olyan válaszok jönnek, hogy a hajam égnek áll. Volt már, hogy emiatt hónapokig be sem léptem.
De ne hagyd, hogy ez elkedvetlenítsen, biztos sokan örülnek a válaszaidnak. Szerintem az lenne a legjobb, ha nem is lenne ez a pontozósdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!