Akik Dr. Burik Zoltánhoz járnak, szültek nála írják le a véleményüket róla!? Fontos!
Szia! Én 2009 december 29-én szültem Nála a 3. kislányomat. Nagyon megvoltam elégedve Vele! A terhességem elején egy kicsit zárkózott orvosnak ismertem meg, de hamar oldottuk a "feszültséget", sokat viccelődtünk. Természetesen nagyon alapos volt, lelkiismeretes és legfőképpen amit megbeszéltünk, az úgy is volt. Akkoriban pénzt nem kért a vizsgálatokért és a szülésért sem (bár adtunk, azt is nehezen fogadta el). A szülés alatt velünk volt mindvégig, utána pedig naponta többször is látogatott. Hozzátenném, hogy a sógornőm is Nála szült, szintén 2009-ben, Vele is hasonlóan bánt. Én tiszta szívvel merem ajánlani mindenkinek!
Üdv: Betty
Nekem ugyan nem O volt az orvosom, de amikor eloszor bementunk, mert rendszeres kemenyedeseim voltak, akkor a fogadott dokim epp nem ugyelt es a szuleszno Ot kerte meg, hogy nezzen meg. Nagyon jopofa volt es kozvetlen, a vizsgalattal sem volt gond.
Szules utan is volt, hogy O jott be vizitre, akkor is normalisnak tunt. Es O meg nagyon lelkes a tobbiekhez kepest, legalabbis nekem ugy tunt, hogy nem az a befasult tekintetu nogyogyasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!