Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hasizomgyakorlatoknál is kell...

Hasizomgyakorlatoknál is kell pihenőnapot tartani?

Figyelt kérdés

Én minden nap szoktam hasprést...stb. csinálni,és nem tartok pihenőnapot. Ez baj?

Előbb látszódna az eredmény,ha lenne pihenés?

2012. jan. 29. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:
ha testet építesz, mindenképpen kell pihenés, mert hosszabb idő mire az izomzat regenerálódik és fejlődik. nagy izomcsoportoknál akár 1 hét, hasnál elég lehet pár napot tartani, ha jó a tömegnövelő étkezésed.
2012. jan. 29. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Így van, heti 2-3 hasedzés elég.
2012. jan. 30. 07:14
 3/3 escrogar ***** válasza:
Ha súllyal edzed, ugyanúgy kell kezelni, mintha egy másik izom lenne. Nem értem, hogy honnan veszik az emberek, hogy a has gyorsabban regenerálódik. Semmi ilyen tanulmányt még nem olvastam eddig. Továbbá pont a has kapja a legkevesebb regenerációs lehetőséget, hiszen a nap 24 órájában folyamatosan használatba van véve.
2012. jan. 30. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!