Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Saját testsúlyos edzéshez ti...

Saját testsúlyos edzéshez ti milyen étrend kiegészítőket használtok?

Figyelt kérdés
Régen Hot Blood-ot szedtem + fehérjét, akkor még súlyzóval nyomtam az ipart, de kb. fél éve már átálltam a saját testsúlyos gyakorlatokra, azóta semmi kiegészítő. Mit gondolok, érdemes ismét belevágni?
2012. jan. 29. 21:18
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
markikám, nem szerettek kiskorodban, vagy mi baj? Miért érzed úgy,h mindenkinek be kell szólni? Vagy megvertek régen a suliban, és most így kompenzálsz?
2012. jan. 30. 19:52
 42/49 A kérdező kommentje:
Elég frusztrált a gyerek, más kérdéseknél is trollkodik remélem bannolják majd a gcibe, aztán oszthatja az észt a kisegítő iskolába!
2012. jan. 30. 20:01
 43/49 A kérdező kommentje:
És ki kért meg téged meg a retardált dirtboyt hogy itt osszátok az észt? Gondolom komoly szakértők vagytok mind2-en, agyon van trollkodva az egész gyik. Az hogy idejársz keménykedni azt még megértem, mások az ilyet facebookon teszik, de hogy még másoknak is beugatsz, hát azért van a pofádon bőr! Tényleg gyúrhatnál agyra is!
2012. jan. 30. 20:03
 44/49 A kérdező kommentje:
Én véleményt kértem nem észosztást, főleg nem ilyen primitív barmoktól!
2012. jan. 30. 20:08
 45/49 anonim ***** válasza:

Szerintem a Hot blood pénz kidobás volt, inkább vettél volna belőel 3kg csirkét.

Fehérje, az mindennél fontosabb. Én este/reggel dupla adagot iszok. Napközben is 1-2x, ha van hozzá kedvem, pedig én nem testépítő, nem rögbijátékos, nem hólapátoló, focizok.

Én saját testsúlyos edzést végzek 1 hónapja, és jobban fejlődök, mint akik egy idősek, és súlyzóznak, és én majdnem 3x erővel vagyok, de nem ezen van a hangsúly.

Vitamint vegyél, meg fehérjét, kajára figyelj oda, és jön az a "izom".

Kérd meg szüleid, hogy álljanak át a dietetikus kajára, és megfogják éretni, hogy van célod. Vagy ha nem, légy házias, csinálj magadnak kaját..

Járj el futni, edzegess keményen, és ne hülye kérdéseket tegyél fel, ettől nem leszel okosabb. Kérj meg edzőtársat, hogy szerinte milyen. Ha Üziben átdobod az edzéstervedet, szívesen megoldom.

Sok sikert, és edz!

2012. febr. 2. 08:43
 46/49 A kérdező kommentje:
Most ez mi akar lenni?
2012. febr. 4. 13:00
 47/49 A kérdező kommentje:
Értelmezzétek már azt a kibszott mondatot, hogy nem kioktatás kell, hanem vélemények, észrevételek! Amúgy sokat fejlődtem az idők folyamán, nincs itt semmilyen megoldandó probléma...
2012. febr. 4. 13:01
 48/49 anonim ***** válasza:

Válaszolok a kérdésedre, én nem szeretek beszólogatni embereknek a tudatlanságuk miatt, amiről nyilván nem tehetnek.

Szóval azt kérdezted, hogy milyen kiegészítőket használok saját testsúlyos edzéshez, ugye? Én a következőket: Fehérje, azért mert edzés után gyorsan felszívódó fehérje kell, akkor hasznosul a leg jobban, de szilárd kajából ez megoldhatatlan.

Szőlőcukor edzés utánra a fehérje mellé a glikogénraktárak feltöltésére, hogy egyáltalán be tudjon épülni a fehérje az izmaimba. Edzés után ha nem diétázol, gyors szénhidrát KELL!

Vitamin is kell, elmondom miért. A mai agyonvegyszerezett gyümölcsökben és zöldségekben konkrétan annyi vitamin van, mint egy szelet kenyérben. Ez nem vicc. Az emberek 90%a nem visz be elegendő vitamint, ez tény. Ja és ne a hangyaf@sznyi gyógyszertári meg sparos vitamint szedjed, mert abba annyi van kb, mint két szelet kenyérben. Tessék olyasmit venni amit az egyik válaszoló linkelt, de a legjobb a multi pro, ha van rá pénzed, és ha hot blood-ra van, akkor multi pro-ra is. Azért kell a vitamin, hogy normálisan működjön a szervezeted, és hogy egyáltalán beépülhessen a fehérje, vagyis nőjenek az izmaid. Lehet hogy valami minimális eredmény eddig is volt, de egy vitamin mellett jobbakra lehet számítani.

Ezen felül én vennék bcaa-t ha engedi a keret, ezek aminosavak, nagyban megdobják a hatást, előnye hogy normál kajából nehezen, vagy sehogy nem lehet bevinni, de rohadt jót tesz az izmaidnak. Van ilyen.

Ha még marad pénzed, és mindenképp gyorsan akarsz fejlődni, költsd kreatinra, ha úgy szeded ahogy kell, akár 5-6 kilót is hozhat egy kúra alatt.

Ha mind megvan, és még mindig tele vagy pénzzel, vehetsz hot blood-ot. Konkrétan bedurrant mint az állat, és kitolja a fáradtságérzetet, pörget.

Persze ezek mellé rendes tömegnövelő étrend alap.

Remélem segítettem, és a kérdésre válaszoltam, meg azt is hogy tanultál belőle valamit, és nem veszed kioktatásnak.

2012. máj. 17. 19:09
 49/49 anonim válasza:
Üjjetek már le ezzel a sok sz*r proteinporral és egyéb zacskós táppal. Hidd el, barárom mentős és gyakran visz be olyan beteget, aki ilyen zacskós izomnövelőt szedett, mert bajai voltak. Nem vicc!! Egyél inkább HALAT, GYÜMÖLCSÖT, FEHÉR HÚST és RIZSET. Én is ezeket ettem és megvagyok vele elégedve! És finom is. Nem értem ezeket, akik lusták rendes kaját beszerezni, hanem elmennek a gyúrósboltba Biotech, meg ilyen gyári ganélyt venni. Ennyi.
2016. okt. 21. 07:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!