Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Saját testsúlyos edzéshez ti...

Saját testsúlyos edzéshez ti milyen étrend kiegészítőket használtok?

Figyelt kérdés
Régen Hot Blood-ot szedtem + fehérjét, akkor még súlyzóval nyomtam az ipart, de kb. fél éve már átálltam a saját testsúlyos gyakorlatokra, azóta semmi kiegészítő. Mit gondolok, érdemes ismét belevágni?
2012. jan. 29. 21:18
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

szóval még a kajád sem volt rendben?

gondolom mennyire volt hatásos az edzésed, egyébként a linkben benne van ez is HA nem vetted volna észre

A vitaminok által segített folyamatok között a legfontosabbak:

fehérje szintézis (a szervezet azon képessége, hogy a fehérjét az izom építésére használja)

hormonszint szabályozás (a tesztoszeron hormon alapvető ebben a tekintetben)

anyagcsere szabályozás (szabályozza az energiaszintet, növekedést és az izomzat regenerációját)

2012. jan. 29. 22:07
 22/49 A kérdező kommentje:
Akkor most halálra ítélnek vagy mi mert nem szedtem vitaminokat? Vagy mi a szösz? Mint mondtam a hatásosság megvolt eddig is, elég sokat fejlődtem, a többiekhez képest is, mások is tanácsolták a vitamint, de én leszrom.
2012. jan. 29. 22:12
 23/49 A kérdező kommentje:
Van itthon amúgy vitamin, szóval nincs probléma, csak az hogy nem szedem be...na ezt kapjátok ki!
2012. jan. 29. 22:16
 24/49 A kérdező kommentje:
Nos, hogy komolyra fordítsam a szót, ebből nekem az jött le hogy mennyire hevesek itt az emberek, igazából pár normális véleményt olvastam, amin nem kell csodálkozni. Amúgy ha akarok én is szemezgetek a bodibilderponthúról, de azért vicces hogy pár ember szóról szóra megtanulta a dolgokat, sőt az izomépítés tasakokon van mérve!!! Talán magatoktól is elmondhatnátok ezeket a dolgokat, és akkor nem kellene kipostolgatni linkeket, meg idézgetni a honlapról ,legalább lenne önálló gondolatotok. De hát ahogy Bunny is mondaná, az emberek nagy része szellemi fogyatékos! Na estét!
2012. jan. 29. 22:26
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Valamivel több, mint féléve edzek a saját testsúlyommal, és nem vettem fehérjeport, vitaminokat. Eszek helyette, gyümölcsöket, húst, zöldségeket, tejtermékeket és nekem ez idáig bevált. Ha ezenfelül még szednék fehérjeporokat is, akkor egyrészt a hugysavam k*rva magas lenne, én pedig nem akarok köszvényt, másrészt annyi fehérje nem tudna beépülni az izmaimba. Én úgy gondolom saját testsúlyos edzések mellé ezek feleslegesek, a célod úgysem a hatalmas izmok építése, ha erre tértél át.

Kíváncsi vagyok, hány lehülyézést fogok ezért kapni :)

2012. jan. 29. 22:30
 26/49 anonim ***** válasza:

mark86

Srácok ez a marha azt hiszi velünk b@szik ki,ha csupán a napfényből szeretne vitamint bevinni.

Tipikus példája a "mindenttudokpedigsemmitnemtudokdeazértkérdezekottaholmindenkihülye" kérdezőnek.

Kérdező:ezt kapd be!!!

2012. jan. 29. 23:55
 27/49 anonim ***** válasza:

mark86

NAGYDK te meg nem vagy hülye...okos vagy...ÁÁÁHHHH b@zmeg

......úúúú...jajj..áá....na itt vagyok csak közbe fáj a lábam a köszvénytől meg rá is hugyoztam... tudod..ilyen savasat.

2012. jan. 30. 00:22
 28/49 A kérdező kommentje:
Mi van idejársz hazudni, otthon már nem hiszik el? Amúgy ezzel aztán baromira nem mondtál értelmes dolgot, nem kell mindenhová válaszokat írni, te vagy a Jani a gyikon? Inkább ne szólaltál volna meg....
2012. jan. 30. 04:15
 29/49 A kérdező kommentje:
Amúgy mark is mehet a levesbe, az ő leírt véleménye is annyi ami a wc alján pihen...
2012. jan. 30. 04:26
 30/49 anonim ***** válasza:
Nem értelek :D Reméltem, hogy 26 éves létedre (gondolom ezt jelenti a 86) picit felnőttes módszerrel tudsz reagálni, de sajnos tévedtem :( Mindig sajnos a jót feltételezem az emberekről.
2012. jan. 30. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!