Saját testsúlyos edzéshez ti milyen étrend kiegészítőket használtok?
szóval még a kajád sem volt rendben?
gondolom mennyire volt hatásos az edzésed, egyébként a linkben benne van ez is HA nem vetted volna észre
A vitaminok által segített folyamatok között a legfontosabbak:
fehérje szintézis (a szervezet azon képessége, hogy a fehérjét az izom építésére használja)
hormonszint szabályozás (a tesztoszeron hormon alapvető ebben a tekintetben)
anyagcsere szabályozás (szabályozza az energiaszintet, növekedést és az izomzat regenerációját)
Valamivel több, mint féléve edzek a saját testsúlyommal, és nem vettem fehérjeport, vitaminokat. Eszek helyette, gyümölcsöket, húst, zöldségeket, tejtermékeket és nekem ez idáig bevált. Ha ezenfelül még szednék fehérjeporokat is, akkor egyrészt a hugysavam k*rva magas lenne, én pedig nem akarok köszvényt, másrészt annyi fehérje nem tudna beépülni az izmaimba. Én úgy gondolom saját testsúlyos edzések mellé ezek feleslegesek, a célod úgysem a hatalmas izmok építése, ha erre tértél át.
Kíváncsi vagyok, hány lehülyézést fogok ezért kapni :)
mark86
Srácok ez a marha azt hiszi velünk b@szik ki,ha csupán a napfényből szeretne vitamint bevinni.
Tipikus példája a "mindenttudokpedigsemmitnemtudokdeazértkérdezekottaholmindenkihülye" kérdezőnek.
Kérdező:ezt kapd be!!!
mark86
NAGYDK te meg nem vagy hülye...okos vagy...ÁÁÁHHHH b@zmeg
......úúúú...jajj..áá....na itt vagyok csak közbe fáj a lábam a köszvénytől meg rá is hugyoztam... tudod..ilyen savasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!