Már 2 hónapja testépítek, mikortól használhatok étrend kiegészitőket?
Figyelt kérdés
Olvastam pár helyet,hogy túl korán ne kezdjek el szedni ilyeneket 100% whey protein,mass stb,és lenne még egy kérdésem,ha már szedhetek ilyet,vagy ha még nem,egy kezdőnek mit ajánlotok tömegnöveléshez?2012. jan. 8. 00:49
1/1 anonim válasza:
GreenTea
Nyugodtan használhatsz már most is, és akár az elejétől is használhattad volna őket. Fehérjét vagy tömegnövelőt én pl az elejétől ajánlom mindenkinek edzés utánra. Ezek egyszerűen csak az étrended egészítik ki. És itt is a válasz, hogy mit ajánlok neked tömegnöveléshez: Étrendet!
Ez az elsődleges.
Ami fölösleges egy kezdőnek, az a kreatin, NO fokozó, karnitin stb. Ezek se olyan különleges dolgok, csak szinte biztos vagyok benne, hogy a legtöbben fél év edzés után se tudnák, hogy mit kezdjenek velük. Szinte biztos, hogy pazarlás lenne.
Elsőre egy tömegnövelő vagy fehérje edzés utánra jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!