Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Saját testsúlyos edzéshez ti...

Saját testsúlyos edzéshez ti milyen étrend kiegészítőket használtok?

Figyelt kérdés
Régen Hot Blood-ot szedtem + fehérjét, akkor még súlyzóval nyomtam az ipart, de kb. fél éve már átálltam a saját testsúlyos gyakorlatokra, azóta semmi kiegészítő. Mit gondolok, érdemes ismét belevágni?
2012. jan. 29. 21:18
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

Fejtsd már ki akkor bővebben, hogy miért lett volna rá szükségem? Anno megvoltak a kiegészítők amiket szedtem+ jött hozzá a kemény edzés (volt hogy hajnali 4 kor edzettem...), nem gondoltam vitaminra, mivel sok gyümölcsöt eszem, meg sütött is rendesen a nap, megvolt minden feltétel.Az egy dolog hogy én sok városi suttyó ember módjára nem minden tápanyagot bogyó formájába szedtem be (Igazi kalciumot igazi tehéntejből szerzel),szóval nem értem mire ez a felháborodás!

Nem tudom mit kell egyből leállni netharcoskodni!

2012. jan. 29. 21:40
 12/49 dirtboy ***** válasza:
tedd már magad üresbe ember,én csak elmondtam hogy miért kaptál lehülyézést.
2012. jan. 29. 21:42
 13/49 A kérdező kommentje:
Ezek aztán nagy érvek voltak mit ne mondjak, ennyi erővel nem kellett volna ide írni!
2012. jan. 29. 21:44
 14/49 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod ahogy írtad,akkor minek neked fehérje és hot blood?
2012. jan. 29. 21:44
 15/49 A kérdező kommentje:
Én csak a véleményekre voltam kíváncsi, nem kértem a kioktatást! Felrakhattam volna úgy is a kérdést hogy: milyen kiegészítőket ajánlanátok? és akkor teljesen más értelmet nyerne a dolog.
2012. jan. 29. 21:46
 16/49 dirtboy ***** válasza:

majd valószínű ezek után indokolgatom neked mi,kinek képzeled te magad?

azért mert sok embernek válaszolgatok a kérdéseire nem azt jelenti hogy mindenkinek köteles vagyok válaszolni.

azoknak válaszolok akik meg is érdemlik,te már rá szolgáltál arra hogy ne válaszoljak.

meg is jegyzem a nick ed.

pedig már máskor válaszoltam kérdésedre az tuti,akkor bezzeg jó voltam.

2012. jan. 29. 21:52
 17/49 anonim ***** válasza:

Hot-blood van , de vitamin persze nincs , és még kioktatást sem kérsz?

Nem nagyon konyítasz a témához , hidd el , nem árt neked némi "Kioktatás" .

Tehát , az izom építéshez szükség van meghatározott mennyiségű fehérjére+szénhidrátra ,pontosan tskg/2 g fehérjére és tskg/5 g szénhidrátra , a szénhidrát függ attól is mennyire vagy hízékony , ha nagyon elég a 4g ha viszont nehezen hízol 6g kell ,ezeken kívül szükséged van VITAMINOKRA is , tévedsz ha azt hiszed az almádból és narancsodból te betudsz vinni kellő mennyiséget!

A hot blood amit te használsz , csak egy sima NO fokozó , kedvet ad az edzéshez jobb erőnlét , jobb durranás , az izom építésben nincs jelentős szerepe .

vitaminokról egy kis cikk [link]

2012. jan. 29. 21:58
 18/49 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy kérdésemre válaszolgattál, mert ez a 2. kérdésem amit ezen az oldalon felraktam, sőt nem is kérdés inkább véleménycsere, vártam az élményeket tapasztalatokat (A saját testsúlyos kérdésemnél, és itt is), szerintem te nagyon kevered a dolgokat! Nem nagyképűségből de nekem nem kell kérdezgetnem ilyeneket hogy : miért nincs csajom, meg hogy nem működik a fszbúkom mit tegyek(?), etc.... Nos egyszerűen hogy mindenki megértse, én csak véleményekre vagyok kíváncsi, nem kioktatásra várok! Persze jól jönnek a tanácsok, de nem kell leállni neten keresztül bunkóskodni. amúgy meg szrom le magasról hogy válaszolsz-e vagy sem, nem fogom lerágni a körmömet elhiheted! Tudom hogy sok edzés-témájú kérdésnél válaszolgatsz, megjegyezheted a nick-emet, nyugodtan, de a kioktatást hagyjuk!

Azt hogy kipostolnak egy bodibilderes linket, ahol még a vitamin hatása sincs részletezve, annyi mint halottnak a csók....

2012. jan. 29. 22:01
 19/49 A kérdező kommentje:
Edzek keményen, nekem a hot blood+fehérje kombó tökéletesen megfelelt, edzőtársak is megjegyezték viccesen "hogy mit koxolok"m,, persze én nem ezektől a szerektől vártam a csodát, hanem a kitartó edzéstől, de ezek is sokat nyomtak a a latban.
2012. jan. 29. 22:03
 20/49 anonim ***** válasza:

nyugi :)

akkor csinálj mindent úgy ahogy eddig aztán kész...

2012. jan. 29. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!