Milyen fajta fehérje az ami a sajtgyártás során keletkezik?
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 17:27
2/11 anonim válasza:
A tejsavó keletkezik sajtgyártás és túrógyártás melléktermékeként.
3/11 A kérdező kommentje:
És azmilyen minőségű? Teljesen elfogadható testépítés során? megfelelö vitamin mellett persze.
2012. jan. 29. 17:41
4/11 anonim válasza:
A tejsavó protein, ami a boltban kapható a kiváló minőségű, de ami sajtgyártáskor éppen keletkezik az még csak viszonylag kis koncentrációban tartalmaz fehérjét, így az további üzemi eljárásokkal tisztítják meg a tejcukortól; szűrés, centrifugálás. [link]
5/11 A kérdező kommentje:
mégis körülbelül menyit tartalmazhat 100g por?:/
2012. jan. 29. 18:02
7/11 anonim válasza:
a többi meg tejcukor , remélem nem azt akarod inni
8/11 A kérdező kommentje:
Nemkéne?:/ Azthittem mivel sajtgyártás során keletkező savófehérje , gondoltam hatásos..:/
2012. jan. 29. 22:04
10/11 anonim válasza:
Fogd már fel, hogy a sajtgyártás során nem savófehérje a melléktermék, hanem csak simán savó.
A savó egy híg lötty, aminek a szárazanyag tartalmában van egy kevés protein, és egy csomó laktóz. Ahhoz, hogy a savóból savóprotein legyen, egy csomó feldolgozáson átmegy a cucc.
Csak az idióták vesznek savóport savóprotein helyett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!