Létezik hogy jobban fejlődtem a kevert proteintől?
Sziasztok! Régebben kevert proteint fogyaszottam (Power Protein) most már pár hete tiszta tejsavót fogyasztok (100% Whey Protein) ugyanaz az étrend, ugyanannyit viszek be fehérjéből, és mikor kevertet használtam, szemmel láthatóan jobban fejlődtem. Tudom, pár hét semmi ebben a sportban, de magamon valamicske változást azért észreveszek pár hónap után...Gondolkodtam hogy az volt a más a kevert proteinnél hogy abban volt közepes és lassú felszívódású fehérje is, tovább elvoltak látva az izmaim aminosavakkal, ellenben a tiszta tejsavóval.
Nos, amennyiben ez így van, számomra tökéletes lehetne a Myofusion fehérje, ugyanis az összetétele tejsavó,kazein,tojásprotein. Mi a véleményetek?
1 hét kevés , főleg mivel minél több ideje edzel , annál lassabban fejlődsz , de a tejsavó edzés után és reggel , sokkal jobb mint a kevert , este viszont igen , jobb a myofusion , vagy a tiszta kazein
összességében , jobb a tejsavó mint a kevert
Köszönöm válaszod!
Egy 5kg-os 100% Whey Protein már lement, jöhet a másik!;)
Egy fehérjéről van szó, ne haragudj de miért hiszi azt mindenki, hogy folyamatosan növekedni fog ha fehérjeport iszik?? És mi az, hogy lehet azért mert hoszabban voltak ellátva az izmaid?? A fehérjeporon kívül nem fogyasztottál szilárd táplálékot??
MErt ez is ugyanolyan döntő, sőt még döntőbb... a fejlődés nem a tápkiegtől hanem az egész táplálkozástól függ.
életed hátralevő részében sem fogsz annyit fejlődni, mint az első másfél évben, tökmindegy milyen proteint iszol.
az első másfél évemben 20 kiló izom jött rám, utána 6 év alatt is már csak 15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!