A proteintöl nem lesz kisebb a férfiaság?
GreenTea
:D:D:D
Van akinek a hideg víztől összemegy! A protein, magyarul fehérje egyszerű tápanyag!
a munkatársam elég nagy darab = 130kg nyom melbe egykézel meg 75kg nem probléma.
évek ota szedi és mostanába vette észre ,hogy egyre kisebb !
GreenTea
Jobban belegondolva én is kisebbnek látom a bránert, mióta nem 50 centis combok között lobog:D
A farkaddal meg ne te legyél elégedett, hanem a nőd!
Ez mekkora :D:D nagyon elegedett vele :D:D
Amugy most ha belegondolok emlekszem h 17evesen en is ugy vettem eszre h kiseb lett egy /masfel centivel ahhoz kepest h 14-15evesen mekkora volt :D:D de ezt most komolyan mondom amugy :D es 15evesen kezdtem el tapkieget szedni ..ugyh lehet h van koze hozza :D:D:D:D
de bizony összemegy! A barinőm is panaszkodott, hogy amióta ilyen porokat szed a barátja, nem tudnak a fiú miatt egy jót kufircolni.
nehogy egyél ilyen baromságokat!
GreenTea
00:45-nek: Én rengetek ilyen port és bogyót szedek és szívesen bebizonyítom a "barinődnek" és neked is, hogy semmiben sem befolyásolnak ezek a "szerek"! (természetesen csak ha jól néztek ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!