Fejlődtem volna? Adatok lent
19/f. Eddig soha nem kondiztam A héten kezdtem el gyúrni. Egy éve gyúrtam augusztustól-novemberig, de akkor rosszul kajáltam így nem fejlődtem semmit. Idén májusban mentem 2 hetet, majd abbahagytam, mert szóbeli. Most megint elkezdtem a héten. Fehérjeport elkezdtem szedni a májusi 2 hét és a mostani héten is már szedtem.
Ez már fejlődés lenne ? Én a mell környékén már látom magamon és az alkaromon is egy-két ér már kezd duzzadni.
Az elmúlt pár nap folyamatosan. Mérési hiba lehet van benne, de fejlődést mutatnék így 1 hét után ?
melkhas: 89 cm
jobb alkar 27 cm
bal alkar: 27 cm
jobb kar: 29 cm
bal kar 30cm
has 79cm
jobb váll 39cm
ball váll: 39 cm
súly: 67,5 kg
melkhas: 88cm
jobb alkar 27cm
bal alkar27cm
jobb kar29cm
bal kar29cm
has 79cm
jobb váll 45cm
ball váll: 42cm
súly: 68kg
melkhas: 89cm
jobb alkar 27,5cm
bal alkar 28cm
jobb kar 31cm
bal kar 31cm
has80cm
jobb váll 45cm
ball váll: 45cm
súly: 70 kg
melkhas: 91cm
jobb alkar 28cm
bal alkar 28cm
jobb kar 32cm
bal kar 31cm
has81cm
jobb váll 44cm
ball váll: 44cm
súly: 70 kg
Ez így elég fals.. Nem tudom mikor mérted magad, de remélem nem edzés után..
Mert ugyebár egy napon nem edzel mindenre gondolom, tehát nyilván az adott edzett testrész nagyobb lesz az edzés után, mint a következő napon...
A reggeli éhgyomros méréshez is tudnék írni egy két meghatározó indokot arra nézve, hogy miért biztosan pontatlanok ezek az adatok.
Érdemes fotózni magad és a súlyt írkálni! A reggeli súlyt, tehát felkelés, pisilés után, de még reggeli és akármilyen egyéb szájon át bevitt dolog előtt...
A széklet kérdése rizikós, mert az vízvesztéssel jár, tehát ha az is rendszerint reggel esedékes akkor érdemes még az előtt megnézni...
Tehát a fotó és a súly méregetés majd meghozza a választ a kérdésedre, persze nem egy két hét után, hanem mondjuk két hónap után! Az is lehet, hogy nem fog változni a súlyod, viszont a kép magáért fog beszélni egyértelműen!
Apropó, nem érdemes minden nap elvégezni a mérést. Elég hetente 2* ha nagyon ragaszkodsz hozzá... Mondjuk Kedd, péntek!
A centit meg felejtsd el egyelőre. A fotó a lényeg! Ezek a méretek meg majd max akkor kellenek, ha már edzel vagy fél éve és meg akarod nézni, hogy mégis mekkora változást értél el a méretek terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!