Fiúk! Egy kis közvélemény-kutatás. Tetszenek nektek az ehhez hasonló lányok?
Több ismerősöm (női) van (velem együtt), akiket érdekel a testépítés. Egyáltalán nem mondanám magunkat férfiasnak, csak mert izmosabbak vagyunk az átlagnál.
Mégis amikor más emberekkel találkozom, porig aláznak.
Kritizálnak és kiröhögnek.
Tényleg rossz az, ha egy lány sportosabb?
Mutatom is a képeket, hogy mire gondolok:
Aha, értem, hát a pletykálkodás tényleg nehezen viselhető, de vigasztaljon a tudat, hogy aki erre képes, az nem érdemli meg, hogy barátkozz vele. A közösségileg kevésbé elfogadott tulajdonságok szűrőként is tudnak funkcionálni, csak meg kell tanulni erre használni őket (: Kitartás!
Fordítsd a javadra duplán! Kiszűröd a hülye embereket, és még a lelked is megerősödik!
Azt tudom még mondani, mint pár kérdéssel odébb: aki szerint rossz, amit csinálsz, azt kérd meg, hogy támassza alá, hogy miért is. Mint a sok fehérje meg tömegnövelőellenes emberke, csak mondja, hogy ezek igazából rosszak, de amikor rákérdezünk, hogy miért is, csak hablatyol összevissza. Volt nemrég, aki direkt célszemélyhez szólt kérdésben, na az nem is válaszolt :D Ennyit tudnak. Az emberek hajlamosak ilyenek lenni, felületes tudással okosnak hinni magukat, de ezeket nem kell komolyan venni. Amikor nem ismertem ezt az egészet, én is azt hittem, hogy ezek a "porok" valami rossz dolgok (bár nem hangoztattam), de amikor utánanéztem, rájöttem, hogy nem, és hopsz, már itt is van a szekrényben és még élek :D
És amúgy nagyon látszik az alakodon a sport natúr ruhákban is, vagy csak az mondja, aki ismer, és tudja, mit csinálsz?
Téged egy olyan dolog miatt szekálnak, amit te választottál, saját akaratból, és ha nagyon akarnád, megszabadulhatnál az egésztől. Szerintem ez egy fokkal elviselhetőbb, mint az, ha olyanért cseszegetnek, amiről nem tehetsz (magasság, ragyás arc, görbe orr, stb). Na az sem egy leányálom...
most hogy így "kérted", én lepontozlak.
de csak azért, mert annyira eltér az értékrendünk, hogy a lepontozással jelképezem hogy nem fogadom el a véleményedet. szerintem ez az undorító [link]
persze,hogy tetszenek.
de sajnos az eddigi kb 30 nőmből egy volt hajlandó sportolni,versenyeken indulni.
egyébként meg ha tényleg úgy néznél ki,mint a képeken,vagy a másik válaszoló által linkelt képeken ami gondolom holtszezonos,nem beszálkásított forma,akkor nem piszkálnának,mert egy fitt modell ha végig megy az utcán nyáron miniben,akkor a minimum a karambol és a tömegbaleset,mert mindenkinek kiesik a szeme és megáll az élet,olyan szinten bomba.
Már Schopenhauer is megmondta a tutit:
"a társaságot is olyan tűzhöz hasonlíthatjuk, melynél az okos ember kellő távolságban melengeti magát, és nem markol bele, mint az ostoba."
és:
"... a legtöbb társaság olyan, hogy aki azt a magányosságra elcseréli, jó vásárt csinál."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!