Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fiúk! Egy kis közvélemény-kuta...

Fiúk! Egy kis közvélemény-kutatás. Tetszenek nektek az ehhez hasonló lányok?

Figyelt kérdés

Több ismerősöm (női) van (velem együtt), akiket érdekel a testépítés. Egyáltalán nem mondanám magunkat férfiasnak, csak mert izmosabbak vagyunk az átlagnál.

Mégis amikor más emberekkel találkozom, porig aláznak.

Kritizálnak és kiröhögnek.

Tényleg rossz az, ha egy lány sportosabb?

Mutatom is a képeket, hogy mire gondolok:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 28. 08:47
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Háát... ők talán egy kicsit vékonyak :D Nekem az tetszik, ha az izom mellett van egy kis husi is, valahogy arányosabb úgy a test szerintem, de kinek mi áll jól.

Ilyesmi:

[link]

[link]

[link]

De persze a sportos lány az ideál! Sőt, az izmos! Nyilván nem a debella-kategória, amikre az átlagember először gondol (viva la végletek), hanem kb annyi izommenyiség, mint a képeken, a lényeg, hogy valahogy látszódjon, hogy van, na az peeerfect.

Ésésésés képzeljétek a barátnőm hajlandó ezért konditerembe járni velem (én meg miatta xD), hogy sportosizmos legyen :D Persze neki is tetszik valamennyire, nem kényszerből a kedvemért csinálja. De hát nem tündéri? :D Faith in humanity has restored!

Porig aláznak? Kritizálnak? Kiröhögnek? Hogyan? Mit mondanak? És kik mondják? Mert az egy kicsit gáz, ha egy tunya, lusta, semmirekellő kritizál, mert dolgozol magadért, az ilyet nem kell felvenni, ez az a réteg, akiknek semmi sem jó. Ha meg egyszerűen csak más az ízlése, azt meg el lehetne mondani normálisan is. Utálom ha valaki erre hivatkozik, de lehet itt néha fennáll az irigység, nem is az izmokra, hanem magára a sikerre a sportodban. Akár tudat alatt is. Ami az embernek nem sikerül, védekezésül hajlamos megutálni. Bár nem tudom, mit gondolnak.

Itt az oldalon egy másik rovatban is néha előkerül a sportoscsaj-téma, és egyesek minimális izommennyiségre is már azt mondják, hogy férfias -_- (Sőt, olyat is olvastam már, hogy van aki szerint egy lánynál a 170 centi feletti magasság is férfias...) De ezek hülyék. Ha egy kisebb mértékű sportosságra így kiakadnak, akkor mi van a skála maradék részével? Kifüstöl az agyuk? Szűk látókörűek nagyon. Talán ha elterjed, akkor megszokják.. de majd a sok lusta magyar fog edzeni, naná...

Egyetértek abban, hogy sok mai hímnemű valami nagyon gyerekszinten van leragadva. Észrevehető az elnőiesedésük. Egyre jobban terjed a kislányos, pici, alacsony, törékeny nők iráni kereslet (én egy kis pedofíliát is sejtek már a dologban, mert néha olyanok vannak... tyű), és szerintem azért, mert a férfiszint csökken, de fenn akarják tartani, hogy a férfi "jobb" mint a nő, ezért a nő szintjének is csökkennie kell. A gyermeteg lelkű fiúk még gyermetegebb lelkű lányokat keresnek. De minden tekintetben csökken a tűrőképesség, nem csoda, hogy egyesek szószerint megijednek egy ilyesmi lánytól...

És azt mondom, ez inkább lélek- mint testalkatfüggő, én is világéletemben anorex vékony voltam, mégis lelkileg viszonylag erősnek tartom magam. Pl. nem ijedek meg egy sportos csajtól :P

2012. jan. 28. 10:11
 12/45 A kérdező kommentje:

jajdejó, hogy nem minden fiút rémítünk meg!!:):)

köszönöm a válaszokat, jól esett, h igenis vannak, akik becsülik azt az embert (mindegy h férfi vagy nő)aki nem "átlagosan" akar kinézni (ahogy említettétek többen is ezt a mai "szépségideált") hanem keményen megdolgozik az izmokért.

mindenkinek szép napot és jó edzést!!:)

2012. jan. 28. 10:35
 13/45 anonim ***** válasza:

a sportos csaj meg ne ilyen kis mimózavirágot keressen magának, az ilyet rosszabb esetben majd átoperálják (nálam ez csak a vágásokig terjed, mert ennyit értek a plasztikához :D ) osztán mehet majd kötsögnek, de nem vár így se rájuk valami fényes jövő.

le kell sz.arni a hülyéket, ha meg (Kérdező) érzékeny vagy lelkileg, akkor járj el tai chizni, vagy fejleszd másképpen a BENSŐDET.

2012. jan. 28. 10:36
 14/45 anonim ***** válasza:

Most én is elkezdtem gyúrni lány vagyok :) elkezdtem tömeget növelni meg minden és annyira örülök h már látszik az izom" remélem sikerül egy olyan alakra szert tenni amit mondjuk belinkeltél

akinek meg nem tetszik le van sz.arva

képz. összement a mellem a kondizás alatt legalább egy mérettel ez van lehet onnan vesztettem vmit de mondjuk a bicepszem a combom és a popsin kárpótol érte :)

meg amúgy sem azért csinálom h másnak tetsszen hanem azért h MAGAMNAK

UI: nehogy már rosszul érezzétek magatokat ilyen testfelépítéssel :) én a ti helyetekbe fürdőruciba szaladgálnék mindenhol xD:P

2012. jan. 28. 10:54
 15/45 anonim ***** válasza:
ez ellen szerintem kevesen tiltakoznának. :)
2012. jan. 28. 11:02
 16/45 anonim ***** válasza:
én igen, mert megfáznának szegények:\azt meg sajnálnám.de nyáron nem lenne ezellen kifogásom :D amúgy én kifejezetten az ilyen lányokat keresem, kár h még nem találkoztam 1el sem ha jól emlékszem...
2012. jan. 28. 11:23
 17/45 anonim ***** válasza:

az emberek nincsenek hozzászokva, mert a teleszart zokni alak tényleg menőbb. nem tudsz nagyon mit tenni. engem egyébként sosem kritizáltak vagy nevettek ki vagy aláztak meg amiatt, amit csinálok, poénkodni szoktak, de amúgy tökre elfogadják..

egyébként persze, hogy nem mindenkit rémítetek meg, a terembe járók többségének tetszeni szokott a hasonló alak (mondjuk ez versenyforma), szóval keresgélj köztük :D

2012. jan. 28. 11:43
 18/45 A kérdező kommentje:

Aczél: ez a tai chi nem rossz ötlet! hátha segít lelkileg, eddig a jógát próbáltam ki ilyen téren.

a lánynak:D: hajrá csajszi, drukkolok neked!:) a kitartó munkának meglesz a gyümölcse!!

utolsónak: edzőteremben sem?:)

2012. jan. 28. 11:47
 19/45 A kérdező kommentje:
dilisnyuszi, te lány vagy?
2012. jan. 28. 11:49
 20/45 anonim ***** válasza:
Deee mégis, mit mondanak a fikázók? Hogyan bántanak?
2012. jan. 28. 11:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!