Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fiúk! Egy kis közvélemény-kuta...

Fiúk! Egy kis közvélemény-kutatás. Tetszenek nektek az ehhez hasonló lányok?

Figyelt kérdés

Több ismerősöm (női) van (velem együtt), akiket érdekel a testépítés. Egyáltalán nem mondanám magunkat férfiasnak, csak mert izmosabbak vagyunk az átlagnál.

Mégis amikor más emberekkel találkozom, porig aláznak.

Kritizálnak és kiröhögnek.

Tényleg rossz az, ha egy lány sportosabb?

Mutatom is a képeket, hogy mire gondolok:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 28. 08:47
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
igen
2012. jan. 28. 11:52
 22/45 anonim ***** válasza:

a jóga is jó (lenne), de hány olyan jóga oktatás van, ahol megtanítanak a jóga harcművészeti múltjára, és az igazi spirituális dolgokat is átadják? hát nem jellemző..

és ugyan így egy tai-chi gyakorlás /edzés/ is lehet sza.r, ha csak lehúzni akarják az embereket, és nem is ért az edző semmit a taoizmushoz, vagy a harci tai chi-hoz.

2012. jan. 28. 11:55
 23/45 anonim ***** válasza:
Mindegyiket sunáznám!
2012. jan. 28. 12:02
 24/45 A kérdező kommentje:
tudsz ajánlani jó helyet?
2012. jan. 28. 12:02
 25/45 anonim ***** válasza:
itthon edzek sajna.és hülyeséget beszéltem, mert volt 1 fiatal tanárnőm, aki body-s életmódot él :D mondanom sem kell, h az egész suli tolná, pedig vagyunk itt párezren...
2012. jan. 28. 12:06
 26/45 anonim ***** válasza:
nekem Pesten van harcművész ismeretségem. máshol az országban nem igazán tudok segíteni.
2012. jan. 28. 12:07
 27/45 A kérdező kommentje:

a legtipikusabbak:

-gúnynevek

-pletyka folyamatosan, folyamatosan, folyamatosan...na ezt viselem el a legnehezebben

pl. volt olyan amikor szerettem volna jóba lenni valakivel, erre a jóakaróim bemagyarázták neki, h velem ne barátkozzon, különben is nézz már rá, szteroidozik, a tojásfehérjét is kapszula formában viszi be, stb.

-amikor eszem, mindig rám szólnak (mindenki előtt, közösségben elég gáz, mert amúgyis is szégyenlős vagyok:D) ha húst eszem, akkor azért, ha nem akkor meg, mi történt????meggondoltad magad?? jól teszed!!!

ahhh...nehéz az élet, már csak 1 év és egy részüktől megszabadulok:D

(suli, de a családban a nagyszüleim és az unokatesómék is nagyon ellenem vannak, csak a legszokásosabbak: miért eszem annyi húst, miért iszom annyit, miért edzek annyit...magyarul miért csinálom azt, amit csinálok. mert SZERETEM és kész.)

2012. jan. 28. 12:10
 28/45 A kérdező kommentje:
sajnos nem vagyok pesti, de utána nézek a lehetőségeknek!
2012. jan. 28. 12:11
 29/45 anonim ***** válasza:

miért iszom annyit.. háát, ez elhangzott már velem is :D

fiatalság, bohóság!

áh, tanulj meg nem figyelni ezekre. akit meg ellened lehet hangolni, az talán egy iciri-picirit könnyen manipulálható ember, nemde?

2012. jan. 28. 12:17
 30/45 A kérdező kommentje:
dede...
2012. jan. 28. 12:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!