Fiúk! Egy kis közvélemény-kutatás. Tetszenek nektek az ehhez hasonló lányok?
Több ismerősöm (női) van (velem együtt), akiket érdekel a testépítés. Egyáltalán nem mondanám magunkat férfiasnak, csak mert izmosabbak vagyunk az átlagnál.
Mégis amikor más emberekkel találkozom, porig aláznak.
Kritizálnak és kiröhögnek.
Tényleg rossz az, ha egy lány sportosabb?
Mutatom is a képeket, hogy mire gondolok:
a jóga is jó (lenne), de hány olyan jóga oktatás van, ahol megtanítanak a jóga harcművészeti múltjára, és az igazi spirituális dolgokat is átadják? hát nem jellemző..
és ugyan így egy tai-chi gyakorlás /edzés/ is lehet sza.r, ha csak lehúzni akarják az embereket, és nem is ért az edző semmit a taoizmushoz, vagy a harci tai chi-hoz.
a legtipikusabbak:
-gúnynevek
-pletyka folyamatosan, folyamatosan, folyamatosan...na ezt viselem el a legnehezebben
pl. volt olyan amikor szerettem volna jóba lenni valakivel, erre a jóakaróim bemagyarázták neki, h velem ne barátkozzon, különben is nézz már rá, szteroidozik, a tojásfehérjét is kapszula formában viszi be, stb.
-amikor eszem, mindig rám szólnak (mindenki előtt, közösségben elég gáz, mert amúgyis is szégyenlős vagyok:D) ha húst eszem, akkor azért, ha nem akkor meg, mi történt????meggondoltad magad?? jól teszed!!!
ahhh...nehéz az élet, már csak 1 év és egy részüktől megszabadulok:D
(suli, de a családban a nagyszüleim és az unokatesómék is nagyon ellenem vannak, csak a legszokásosabbak: miért eszem annyi húst, miért iszom annyit, miért edzek annyit...magyarul miért csinálom azt, amit csinálok. mert SZERETEM és kész.)
miért iszom annyit.. háát, ez elhangzott már velem is :D
fiatalság, bohóság!
áh, tanulj meg nem figyelni ezekre. akit meg ellened lehet hangolni, az talán egy iciri-picirit könnyen manipulálható ember, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!