Miért nem lehet lesz kapni ezt a terméket bioteches boltban?
azt írják alul hogy csak a shopbuilderen lesz, elegem van ebből a shopbuilderből már
kedves 15:56 mind a két válaszodban hülyeséget mondtál..
A fehérjét nem pisálod ki, és a szójázott fehérjét én nagyon gyakran használom nemegy ismerőssel egyetemben és 45 kiló izmot hozott 12 év alatt.
A wheyproban meg a full force whey proban ugyanannyi a fehérje mível ugyanaz semmi rohadt külömbség nincs a cytos fehérje között és e között....
a három magyar márka közül az egyik olcsón nagyobb kiszerelésben fehérjét ad. szója és állati keverék..
Ez a power track. Veszik, veszik, ujabb lesz a csomagolása kicsit nagyobb reklámkampány a többi protein ára felmegy és egyenesen sláger lesz a power protein. Ezért ugy dönt a scitec, (aki mindig másolta a konkurenseit), hogy csinál ő is egy hasonló terméket, de túl drága éesz nem veszik annyira (promix). A biotech meg csinál ugyanigy, de kb annyiért, hátha a power track vásárlóinak egy részét magához csábitja.
mark86
clint,én nem tudom hol nézed az összetételt,de ha jól nézed akkor átírták. Amikor bejött a fullforce kevesebb volt a wheyproban mint a cytowheyben. És sz@rabb..Több tejcukorral,tejzsírral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!