Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem lehet lesz kapni...

Miért nem lehet lesz kapni ezt a terméket bioteches boltban?

Figyelt kérdés

[link]

azt írják alul hogy csak a shopbuilderen lesz, elegem van ebből a shopbuilderből már

2012. jan. 26. 13:50
1 2 3
 21/30 clint ***** válasza:

kedves 15:56 mind a két válaszodban hülyeséget mondtál..

A fehérjét nem pisálod ki, és a szójázott fehérjét én nagyon gyakran használom nemegy ismerőssel egyetemben és 45 kiló izmot hozott 12 év alatt.

A wheyproban meg a full force whey proban ugyanannyi a fehérje mível ugyanaz semmi rohadt külömbség nincs a cytos fehérje között és e között....

2012. jan. 26. 17:24
 22/30 clint ***** válasza:

a három magyar márka közül az egyik olcsón nagyobb kiszerelésben fehérjét ad. szója és állati keverék..

Ez a power track. Veszik, veszik, ujabb lesz a csomagolása kicsit nagyobb reklámkampány a többi protein ára felmegy és egyenesen sláger lesz a power protein. Ezért ugy dönt a scitec, (aki mindig másolta a konkurenseit), hogy csinál ő is egy hasonló terméket, de túl drága éesz nem veszik annyira (promix). A biotech meg csinál ugyanigy, de kb annyiért, hátha a power track vásárlóinak egy részét magához csábitja.

2012. jan. 26. 17:41
 23/30 clint ***** válasza:
hozzáteszem sikerülni fog neki.
2012. jan. 26. 17:41
 24/30 anonim ***** válasza:

mark86

clint,én nem tudom hol nézed az összetételt,de ha jól nézed akkor átírták. Amikor bejött a fullforce kevesebb volt a wheyproban mint a cytowheyben. És sz@rabb..Több tejcukorral,tejzsírral.

2012. jan. 26. 17:56
 25/30 anonim ***** válasza:
clint a simple wheyre írta, hogy az nem a whey pro és igaza van, a whey pro most whey protein force néven megy
2012. jan. 26. 18:11
 26/30 clint ***** válasza:
így igaz a sima Simple Whey is volt viszont a cytogennel nagyon sok évvel ezelőtt cytowhey néven ha jól emlékszem az volt az első tejsavófehérjém...
2012. jan. 26. 18:18
 27/30 anonim ***** válasza:
Egyártalán nem mondtam hülyeséget na jó a pisálásos mondatom túlzás, de a fehérje százalékos nem... Ha az, akkor az oldal után hazudok. Oda van írva az összetétel össze kell hasonlítani ennyi nem ugyan az a két termék..
2012. jan. 26. 18:20
 28/30 clint ***** válasza:
olvass kicsit feljebb 18:20 te a simple wheyre gondolsz, de van egy whey protein force nevü termék is a fullforcenál én arra írom már jó ideje, hogy ugyanaz mint a whey pro...
2012. jan. 27. 01:45
 29/30 anonim ***** válasza:
Jaaa akkor igazad van elqurtam.
2012. jan. 27. 10:19
 30/30 clint ***** válasza:
semmi gáz
2012. jan. 27. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!