Miért nem lehet lesz kapni ezt a terméket bioteches boltban?
Figyelt kérdés
azt írják alul hogy csak a shopbuilderen lesz, elegem van ebből a shopbuilderből már
2012. jan. 26. 13:50
2/30 A kérdező kommentje:
Miért ők árulhatnak csak egy bizonyos terméket? Biotechbolt itt van a szomszédomba vazeg, meg bioteches kártyám is van és most rendelhetem a szopbuileről
2012. jan. 26. 14:05
3/30 anonim válasza:
mark86
Ne rendeld! Amúgy is fos termék.
4/30 anonim válasza:
4kg 11490.- Ft
ilyen ár/érték arányban nincs más jobb
5/30 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok a termék összetételével, nem kezdő vagyok, ezt a terméket reggel és lefekvés előtt alkalmaznám edzés utánra természetesen tejsavó koncentrátum és Izolátum keveréket használok
2012. jan. 26. 14:31
6/30 anonim válasza:
Én felhívtam egy biotech boltot és érdeklődtem. Azt mondta az üzletvezető vagy alkalmazott nem tom hogy jövőhótól 80% hogy lesz boltban is.
7/30 anonim válasza:
mark86
power protein és a redis kevert proteinje is jobb...
8/30 anonim válasza:
na igen power protein minőségben alúlmúlja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!