Miért nem lehet lesz kapni ezt a terméket bioteches boltban?
Figyelt kérdés
azt írják alul hogy csak a shopbuilderen lesz, elegem van ebből a shopbuilderből már
2012. jan. 26. 13:50
11/30 anonim válasza:
Most srácok akkor már itt van ez. [link] mondjuk ez csak 3 kg de alig drágább.
12/30 A kérdező kommentje:
jah ez a régi cytogenes whey pro csak drágább meg ki tudja minőségben is lehet alul marad, Az volt a legjobb fehérje
2012. jan. 26. 15:05
13/30 clint válasza:
ez nem a régi cyto whey pro amugy...
14/30 A kérdező kommentje:
a whey prot használtam nagyon sokáig de ezt nem próbáltam még
2012. jan. 26. 15:17
15/30 anonim válasza:
Bírom aki tudja, hogy ez a legjobb ár/értékben amikor azt se tudja mi van benne. Főleg, hogy biotech az ár/érték arányáról híres, véletlen se arról, hogy qrva drága de legalább sz@r.
A full force meg nevetséges ilyen áron.
16/30 clint válasza:
a cytos whey pro az a whey protein force néven van a full forcenál, de semmi külömbség ugyanaz csak más csomagolás, egyébként is milyen minőségről beszélsz a whey pro egyszerü koncentrátum volt igen kevés fehérjeadaggal, még aminoprofilja sem volt.
17/30 A kérdező kommentje:
mégis ennek köszönhetően lettem 104kg, nem kell itt a legdrágább izolátumokat enni aminek 3szorosa az ára egy tejsavónak úgyse fogsz nagy különbséget érezni csak a pénztárcádon
2012. jan. 26. 15:33
18/30 anonim válasza:
Nem csak a neve változott a cytogennek meg a csomagolása, gagyibb is lett [link] Látjátok ? a fehérje 67%os a full forceba meg csak 60.
19/30 anonim válasza:
de szerintem még így is jobban megéri mint akármelyik kevert szójázott fehérje, amit a szervezet nem is hasznosít normálisan csak kipisálod.
20/30 A kérdező kommentje:
visszatérve a témához azért nem lehet lesz kapni boltban mert kifejezetten a shopbuildernek készült. ezt írták megkérdeztem tőlük
2012. jan. 26. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!