Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki ért itt a legjobban a...

Ki ért itt a legjobban a testépítéshez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 11:59
1 2 3
 21/28 dirtboy ***** válasza:

ja hogy Tamás0nak,hát csakugyan hülye ötlet képeket rakosgatni.

másrcsak azért is mert pl.rolley winklarnak egy idős meg nem mondom a nnevét személyi edző nő dirigál.

2012. jan. 26. 15:51
 22/28 anonim ***** válasza:

mark86

Attól hogy valaki 30 kilós,még érthet jobban a dolgokhoz mint egy 110kg-os izomállat.

2012. jan. 26. 16:15
 23/28 anonim ***** válasza:

mark86

Legalábbis én láttam már olyan testépítőt aki olvasni is nehezen tudott,nemhogy étrendet összerakni. Elment k.rvázni attól is nőtt...

2012. jan. 26. 16:16
 24/28 dirtboy ***** válasza:

ma 16:15 Mark86

ez így van,kis okostojás 45kilós gyerek is írhat okosságot néha

2012. jan. 26. 16:18
 25/28 anonim ***** válasza:

mark86

Persze,mert valaki lejár a terembe pár hónapja,ismerkedik a sporttal,rengeteget olvas és már tud is tanácsot adni.

2012. jan. 26. 16:28
 26/28 anonim ***** válasza:
azért inkább annak fogadom el a tanácsát,aki nem pár hónapja edz...
2012. jan. 26. 16:37
 27/28 anonim ***** válasza:

én is erre értettem, azért ha valaki benne van a testépítésben azon látszik is, itt van a clint sztem itt a testépítés témakörben ő a legrégebbi, sokan tudják kiről van szó, mégis néhány gyíkgyerek kiossza a hülyeségeivel és a kérdező meg nem tudja kinek fogadja meg a tanácsait.

Azért meg aki ért a testépítéshez azon igenis látszani kell, te talán jobban megfogadod annak a tanácsát izomnöveléssel kapcsolatban aki semmit nem olvasot csak a shopbuildert és 50 kilósan ő mondja meg, hogy hizzál vagy annak aki már elért egy szintet???

2012. jan. 26. 17:15
 28/28 clint ***** válasza:
tamás engem annyira nem izgatnak az ilyenek. sem gazdagabb sem szegényebb, sem boldogabb sem boldogtalanabb nem leszek attól, ha valaki megfogadja vagy nem amit ír egy hülye...
2012. jan. 26. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!