Ki ért itt a legjobban a testépítéshez?
ja hogy Tamás0nak,hát csakugyan hülye ötlet képeket rakosgatni.
másrcsak azért is mert pl.rolley winklarnak egy idős meg nem mondom a nnevét személyi edző nő dirigál.
mark86
Attól hogy valaki 30 kilós,még érthet jobban a dolgokhoz mint egy 110kg-os izomállat.
mark86
Legalábbis én láttam már olyan testépítőt aki olvasni is nehezen tudott,nemhogy étrendet összerakni. Elment k.rvázni attól is nőtt...
ma 16:15 Mark86
ez így van,kis okostojás 45kilós gyerek is írhat okosságot néha
mark86
Persze,mert valaki lejár a terembe pár hónapja,ismerkedik a sporttal,rengeteget olvas és már tud is tanácsot adni.
én is erre értettem, azért ha valaki benne van a testépítésben azon látszik is, itt van a clint sztem itt a testépítés témakörben ő a legrégebbi, sokan tudják kiről van szó, mégis néhány gyíkgyerek kiossza a hülyeségeivel és a kérdező meg nem tudja kinek fogadja meg a tanácsait.
Azért meg aki ért a testépítéshez azon igenis látszani kell, te talán jobban megfogadod annak a tanácsát izomnöveléssel kapcsolatban aki semmit nem olvasot csak a shopbuildert és 50 kilósan ő mondja meg, hogy hizzál vagy annak aki már elért egy szintet???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!