Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki ért itt a legjobban a...

Ki ért itt a legjobban a testépítéshez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 11:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
olyanokat mondtatok akik névvel vannak,de lehet hogy pont egy olyan itt a legnagyobb szakértő aki névtelen :D ja és az nem én vagyok
2012. jan. 26. 15:00
 12/28 A kérdező kommentje:
Hát én edezek már pár éve de én inkább punc*i szakértőnek mondanám magam
2012. jan. 26. 15:06
 13/28 anonim ***** válasza:

Clint

anno h4xornak is ő osztotta a tanácsokat.

2012. jan. 26. 15:09
 14/28 dirtboy ***** válasza:

ma 15:00

én csak azt nem értem hogy aki bevállalja hogy úgy gondolja hogy eléggé ért ahhoz hogy válaszolgasson a kérdezők kérdésére,az miért nem meri felvállalni a nicknevét?

2012. jan. 26. 15:10
 15/28 anonim ***** válasza:

itt nem arról van szó hogy meri vagy nem,

ha nem hogy minek kéne felvállalnia

2012. jan. 26. 15:14
 16/28 anonim ***** válasza:
sztem meg pont, hogy tökmindegy, mível arc nélkül osztogatnak tanácsokat, és nemegyszer előfordul, hogy hülyeséget, a legjobb az lenne, ha mindenki tudná kiről van szó, mert gáz, hogy egy 50 kilós kölök akár leoszt egy tényleges gyúróst...
2012. jan. 26. 15:23
 17/28 dirtboy ***** válasza:

hát azért hogyha elront valamit akkor tudjunk kit okolni,látjuk hogy ki írta azt a nagy baromságot.

egyébként meg azért mert én úgy szoktam nézegetni fórumokat hogy előtte tájékozódok ki mennyire van képben,mit tud.

ez fokozottan érvényes a testépítésre.

ha már valakinek mint pl.Aczélnak a fogyókúrában vagy itt a sportban van neve akkor már a vissza térők hallgatnak rá,esetleg egyből privátot írnak nem is tesznek fel újabb kérdést.

itt voltak a régiek is akik kenték vágták a témát /már volt írva a nevük/ nekik is milyen lett volna már név nélkül válaszolgatni.

akkor sosem tudnánk meg hogy egyszer volt itt egy xy nevű ember akire lehet hallgatni mert nem beszél hülyeséget.

most ne érts félre nem azt mondom hogy név nélkül nem lehet jót írni persze hogy lehet,de ha már eldönti valaki hogy na ő itt felvállalja hogy rendszeres válaszoló lesz ebben meg ebben a témakorban akkor szerintem igen is vállalja fel a nevét szerintem.

legtöbb fórumon nem is lehet ilyet csinálni hogy nem látszik hogy ki írta.

2012. jan. 26. 15:25
 18/28 anonim ***** válasza:

jó akkor mindenki linkeljen be magáról egy képet :D

Egyébként nagy hiba azt hinni,hogy a szellemi tudás arányban van a fizikai fejlettséggel a testépítésben,mert akkor jelenleg phil heath a legnagyobb ász.

2012. jan. 26. 15:26
 19/28 dirtboy ***** válasza:

ma 15:26

látod hogy nem tudod értelmezni hogy mit írtam,én egy sima nicknév láthatóságról beszélek semmi többről.

nem kell kép nem kell semmilyen infó a személyével kapcsolatban.

2012. jan. 26. 15:34
 20/28 anonim ***** válasza:

nem is neked írtam cukorfalat :)

hanem az előtted levőnek

2012. jan. 26. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!