Most kezdeném el a testépítést és elég új dolog ez nekem. lent írom a ötleteimet. Szerintetek így jó lesz?
Az étrend: [link] ( G-bomb nélkül)
Mellé Multi Pro. És Creator
70 kg és 178 cm vagyok. heti 3 ill. 4x járnék le.
mark86
bármilyen tejsavó kijön annyiból..
GreenTea
Montez ne kételkedj, hanem nézd meg a PP összetételét. Szójából és tejsavóból is izolátum van benne. Nem hiszem, hogy Clint keveri a fehérjetípusokat :D
Semmi gond Montez.
Dirtboy az fontosabb aminosavakról:
Glutamin:
100%whey 4360mg
PP 4475mg
Bcaa-k:
100%whey 5830
PP 5089 mg
adagonként ami a pp-nél 20g a wheynél 22g.
Olyan hatalmas különbség nincs, az arginintartalom meg a szója miatt jóval nagyobb, és ugyanannyi pénzért dupla annyi proteint vihet be, ami megint a pp felé dönti a mérleget. A whey jobban hasznosul picivel, de edzés után mindegy mert minden jól hasznosul. Amugy tényleg van már izolátum benne (a 100%ban), ennek ellenére még mindig azt mondom nem éri meg az árát, maradok az amcsi cuccoknál.
amugy a bodysporton írt dolog a szójáról nem értem miért van kiirva, kérdezzetek rá az ottani edzőktől mindegyik az ellenkezőjét fogja mondani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!