Most kezdeném el a testépítést és elég új dolog ez nekem. lent írom a ötleteimet. Szerintetek így jó lesz?
Az étrend: [link] ( G-bomb nélkül)
Mellé Multi Pro. És Creator
70 kg és 178 cm vagyok. heti 3 ill. 4x járnék le.
protein sok,csökkents 2,5re
ch jó lesz kiindulásnak
edzés után maltodextrin helyett dextróz mennyen
Jó lesz az étrend. G-bomb nem kell. Creator nem kell. Multi Pro mehet. Hogy milyen fehérjét használsz azt te döntsd el, te tudod mennyi pénzed van. Ha a tejsavónál maradsz, akkor viszont a Scitec helyett találsz olcsóbb és talán jobb fehérjét is.
Itt nézz körül: [link]
nem tudom miért mondjátok hogy ne használjon pp-t edzés után, a szójafehérje-savófehérje izolátom simán jobban hasznosul mint egy savókoncentrátum.
Egy bevizsgálás eredménye:
Power Protein:
Szójaizolátum: 59%
Tejsavó izolátum: 31%
Kalcium kazeinát: 10%
Egy fahéjas verzió volt, de gondolom nagy külömbség nincs a többinél sem, ezeket egyébként pesten néhány teremben meg lehet nézni.
ez alapján bukta az esti fogyasztás, mível a szója is elég gyors.
/nem tudom miért mondjátok hogy ne használjon pp-t edzés után, a szójafehérje-savófehérje izolátom simán jobban hasznosul mint egy savókoncentrátum./
gondolom azért mert a tejsavónak van a legjobb aminosav profilja,a leghasznosabb aminosavakat tartalmazza nagy menyiségben,még a szója nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!