Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Minőségi tömegnövelőt keresek,...

Minőségi tömegnövelőt keresek, tud vlki ajánlani valamilyet?

Figyelt kérdés
cukorérzékeny vagyok,szal hajlamos arra hogy cukorbeteg legyek ezért NAGYON fontos hogy alacsony cukortartalmú legyen!(DE MINŐSÉGI mert humbuk nem érdekel)
2009. máj. 28. 23:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nyugodtan kiröhöghetsz, de én meg téged röhögnélek ki ahogy kinézhetsz.
2009. máj. 30. 15:53
 12/12 anonim ***** válasza:

"keményítő? hát nézd, én 3 éve testépítek úgyhogy már sokmindent hallottam, de aki edz, az kiröhög ha keményítővel jössz neki, ezt verd ki a fejedből. "

Végülis csak a rizsben és a burgonyában van keményítő ami a legfontosabb szénhidrát a nap folyamán...

"a zsír meg zsír, olyan 1-2 kanál lenmagolaj / nap kb amennyi kell belőle."

Régen volt egy dogma miszerint a tápanyagok 10%át a zsíroknak kell kitenni ez eléggé elavult dolog már. Azóta egymilliárd kissérlet bebizonyította,h ennél sokkal több kell. De az 1-2 kanál még a 10%-át sem fedezni.

A lenmagolaj pedig nem jó ismétlem nem jó egyedüli zsírforásnak egy naturál testépítő esetében! A zsírsav profilja nem megfelelő! Egyéb zsírok mellé kiegészítésnek megfelel.

"Cukor az nem szénhidrát,"

De szénhidrár. Monoszacharid. De itt asztali étkezési cukorról van szó aminek a kiralitáscentruma rossz számunkra.

"de persze akkorsem a sima cukrot hanem dextrózt és maltot, de neked ezeket sem célszerű!"

De cukort ugyanis azok is szénhidrátok és a szénhidrát csoportján belül cukrok. Nem célszerű neki ez right!

" mehetnek ígyis edzés után (pl VitarGo!)"

Cukorbetegnek nem mehet ez sem!!!

2009. máj. 30. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!