Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Minőségi tömegnövelőt keresek,...

Minőségi tömegnövelőt keresek, tud vlki ajánlani valamilyet?

Figyelt kérdés
cukorérzékeny vagyok,szal hajlamos arra hogy cukorbeteg legyek ezért NAGYON fontos hogy alacsony cukortartalmú legyen!(DE MINŐSÉGI mert humbuk nem érdekel)
2009. máj. 28. 23:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

akkor jobban jársz ha nem tömegnövelőzöl, mert az összes tömegnövelőben cukrok vannak (dextróz és maltodextrin az alap, erre építkeznek).

Szerintem vegyél fehérjét, pl Anabolic whey, 100%Whey pro, akármilyent, és natúr 100%-os zabpehellyel daráld össze, az egy jó fajta ch forrás. Vagy esetleg főtt rizzsel, azzal is jó, de tömegnövelőkben mindben cukor van.

2009. máj. 28. 23:14
 2/12 A kérdező kommentje:
nincsenek olyan tömegnövelők amikben túlnyomó részben keményítők vannak??(és cukor csak minimálisan?)
2009. máj. 28. 23:42
 3/12 anonim ***** válasza:
keményítő? hát nézd, én 3 éve testépítek úgyhogy már sokmindent hallottam, de aki edz, az kiröhög ha keményítővel jössz neki, ezt verd ki a fejedből. Az alapvető makro tápanyagok: szénhidrát, fehérje, zsír. Ezekre van szükség. Szénhidrát az ami a rizsben van pl szárazon mérve 70%, fehérje a csirkemellben nyersen mérve 20%, a zsír meg zsír, olyan 1-2 kanál lenmagolaj / nap kb amennyi kell belőle. Cukor az nem szénhidrát, bár kémiai feléptése szerint be lehetne oda sorolni, de a cukor az cukor. Egy kitenyésztett növény mesterségesen kivont része. Egyetlen egy alkalommal használnak cukrot a testépítők, közvetlenül edzés után, mert gyorsan visszatölti az izomglikgén raktárakat, de persze akkorsem a sima cukrot hanem dextrózt és maltot, de neked ezeket sem célszerű! Ennek ellenére vannak olyan szénhidrátok is, amik mehetnek ígyis edzés után (pl VitarGo!) Egy cukorbeteg is ugyanolyan ember mint mások, csak lényegesen fontosabb hogy odafigyeljen a cukormentes étkezésre, meg az ételek GI-jére (glikémiás index) de nyilván a GI-ről az orvosod felvilágosított (mert kötelessége), úgyhogy tudod miket szabad enned.
2009. máj. 29. 00:09
 4/12 anonim ***** válasza:
[link] ezen az oldalon rengeteg tàplàlék kiegészitö van, magyar nyelvü leiràssal, nézz szét szerintem!De a forumon meg is kérdezheted!
2009. máj. 29. 08:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Shop.builder.hu ügyfélszolgálaton 100%, hogy tudna segíteni.
2009. máj. 29. 11:57
 6/12 anonim ***** válasza:
énis a shop.builder javaslom sokkal inkább!
2009. máj. 29. 12:58
 7/12 anonim ***** válasza:
ez nagyon komoly írás volt:D testépítek bláblá cukor az cukor nem szénhidrát:D öcsém te aztán nagyon gyökér vagy. meg nem is cukor hanem inkább dextro meg malto. annyira fingod nincs arról,h mit beszélsz,h az hihetetlen:D hallottál 1-2 dolgot meg nevet aztán keversz össze-vissza mindent, de közben adod a hozzáértőt. meg 1-2 kanál zsír kell csak az bizts.....:D hát api te se az eredményeidről lehetsz híres a teremben hanem inkább a hülyeségről:D
2009. máj. 29. 20:51
 8/12 anonim ***** válasza:
azt se tudod,h mi az a keményítő:D:D
2009. máj. 29. 20:51
 9/12 anonim ***** válasza:
lenmagolajat már kb 10 éve tudják,h nem jó a szerkezete és csak a zsírok kiegészítésére jó....
2009. máj. 29. 20:53
 10/12 anonim ***** válasza:
asszem téged most csak lazán kiröhöglek: részvétem :D
2009. máj. 29. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!