Hamar kifáradok gyúrás közben, mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem újra gyúrni és azt vettem észre, hogy nagyon visszafejlődtem. A karjaim és a mellizomzatom elég hamar kifáradnak és így nem tudok gyúrni. Régen 20 kilóval szoktam melegíteni fekpadon, most meg a 7.5 kiló alatt szenvedek, hirtelen kifáradok és nem bírom tovább nyomni. Mit csináljak, mit egyek, hogy legyem erőm?2012. jan. 21. 21:20
1/13 A kérdező kommentje:
no elírtam... 17.7 kiló alatt szenvedek és nem bírok többel nyomni.
2012. jan. 21. 21:22
2/13 A kérdező kommentje:
*17.5... harmadjára csak sikerült leírnom.
2012. jan. 21. 21:22
4/13 anonim válasza:
Nem eszel elég szénhidrátot szerintem.
5/13 anonim válasza:
:D Én is így vagyok, főleg télen, nincs kedvem edzeni, bár nekem kihagyás után hamar megy a régi kilókkal. Próbáld kisebbel úgy, hogy fél kilókkal növeled etapok után, nekem használni szokott, meg rövidebbek/kevesebbek legyenek a igénybevett időtartamok amíg vissza szoksz.
6/13 anonim válasza:
belőtt étrend , vitaminok
és menni fog a 100 is , csak idők kérdése
7/13 dirtboy válasza:
nálam is ez van,pár edzés aztán megint a régi vagyok,ez lesz elvileg nálad is ha kialszod magad rendesen meg a kajád is okés.
9/13 anonim válasza:
Nyugi, ez nem baj, volt, hogy egyszer ki kellett hagynom másfél hetet, és szokás szerint felpakoltam a rudat, és rájöttem, hogy hoppá, ez sok lesz, pedig ezzel még elég sok ment. Igen, vissza lehet egy kicsit esni.
De megfelelő szénhidrátfogyasztás, kipihentség, és egy multivitamin kell mindenképp.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! 19 éves vagyok, perpillanat csak 67 kiló, éppen azon vagyok, hogy kicsit hízzak. Igaziból nagyjából már másfél éve nem gyúrtam, de nem gondoltam volna, hogy ennyire legyengültem. Multivitamint lassan 1 hete szedek, aludni általában 7-8 órát szoktam hétköznap jó esetben.
2012. jan. 22. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!