Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondizás így gáz?

Kondizás így gáz?

Figyelt kérdés
Úgy mennyire gáz a konditermes edzés ha a lábazás kimarad ? Tudom jobb ha van de én még se szoktam a fejlődét nagyon visszaveti ?
2012. jan. 21. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen nagyon! A guggolás az egyik legjobb tömeg és erőnövelő gyakorlat! A négyfejű lábizom a legnagyobb izom az emberi testen tehát jó lenne nem el hanyagolni.
2012. jan. 21. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen gáz. A hozzáállásod is gáz. Itt nemcsak arról van szó, hogy a felsőtest fejlődését visszaveti (hormonális okokból, meg a test szimmetriára való törekvése miatt), hanem egész egyszerűen hülyén is néz ki, és szánalmas is egy hatalmas felsőtestű ember pipaszár lábakkal. Röhejes lesz a kinézeted, gyenge leszel, és teljesen aránytalan. Minden kicsit is hozzáértő le fog nézni.

Én pl. imádom a lábazás közbeni fájdalmakat. Aki ennyire nem képes, az válasszon magának más sportot.

2012. jan. 21. 15:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Tyű majdnem megöltetek :D. Oké oké értem én akkor ink. heti legalább 1-et beiktatok.
2012. jan. 21. 16:34
 4/6 dirtboy ***** válasza:

heti maximum egyet inkább.

ugyanis lábat és hátat maximum 1x lehet hetente edzeni ha fejlődni akarsz.

2012. jan. 21. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Naturál sportoló akár heti 3-4-szer is guggolhat,ha azt akarja hogy jobban fejlődjön a guggolása,de rendes lábedzésből,ami nem csak guggolásból áll tényleg heti 1-et érdemes.
2012. jan. 21. 17:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Hé azt nem is tudtam hogy a hátat is 1X lehet hetente :O

2 éve edzek és nem tudtam. Pedig viszonylag sűrűn olvasok. Na mind1 jó pap is.......

2012. jan. 21. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!