Szerintetek ne foglalkozzak vele tovább ennyire?
Figyelt kérdés
Már egész fiatal korom óta járok konditerembe,és hát ezen kívül nem is nagyon foglalkoztat más,nincsen túl jó genetikám,de azért az évek alatt rengeteged fejlődtem a kezdeti hulladék szintről.Az évek alatt úgy döntöttem,hogy versenyzést is ki kellene próbálnom,csak hát belegondoltam,hogy nincsen tökéletes genetikám,és pénzem se hogy beszerezzem a doppingot,még pluszba a tápkieg,meg a kaja mellé.Naturálon meg így teljesen esélytelen,csak azért elmenni hogy ott legyek a versenyen,hát az nem motiváló. :/2012. jan. 19. 08:49
1/8 A kérdező kommentje:
Vagy csináljam azt hogy folytassam tovább csak ne legyenek ilyen céljaim,vagy adjam fel az egészet és keresek más sportot? :( nagyon elvagyok keseredve..
2012. jan. 19. 08:52
2/8 anonim válasza:
Csináld hobbi szinten.
A versenyzéshez tényleg kell a jó genetika és nem kevés lóvé. A kondi mellett persze más spotot is kipróbálhatsz.
3/8 anonim válasza:
más sport. én is belefásultam a gyúrásba 8 év után.
4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én ezt nem tudnám így feladni,mert mint írtam ebbe nőttem bele,ezen kívül más nem nagyon érdekel,nem járok bulizni semmi ilyen.
Ugyanakkor zavar,hogy csinálom-csinálom mint egy gép,de versenyen,(azaz ahol megtudnám mérettetni magam),nincs értelme indulnom,mert az indulók 99,9%-a nem naturál.
2012. jan. 19. 10:29
5/8 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy kezdjél el zülleni... szerinted, ha kokszolnál, az megoldaná a problémáidat? szerinted akkor meg tudnád verni a mezőnyt?
Mondtam, keress más sportot. Aki keres, talál. Ha faképnél hagy a nőd, akkor soha többé nem keresel magadnak barátnőt?
6/8 A kérdező kommentje:
nem értettél meg,nekem ez a sport nagyon fontos!
2012. jan. 19. 11:10
7/8 anonim válasza:
De sajnos ez a sport Magyarországon nem működik. Már csak azért sem, mert a gyúrosok nagyrésze egészségtelen ember. Rosszul fejlődött ki ez a sportág nálunk. Gondolom láttál már body versenyt. Szerinted van olyan embe,r aki naturálon így néz ki? Lehetetlen. Muszáj kokszolni. Szóval várj, hátha kap egy kis vérfrissítést ezt sportág is. Addig meg hobbi szinten csináld. (Bár én utálom a kondit, viszont sok más sportot kipróbáltam ,illetve ma is űzök néhányat).
8/8 anonim válasza:
Van azért naturál a mezőnyben, úgy tudom, hogy Illés Norbi és Lénárd Lajos is az, de ők szerencsés genetikai adottságokkal rendelkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!