Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi 100 felvőtámasszal és 60...

Napi 100 felvőtámasszal és 60 felüléssel mennyi idő alatt lehet változás?

Figyelt kérdés
úgy értem, hogy ezekkel pl a hasamon, vagy legalább a fekvőtámasztól lesz-e változás valahol? és a fekvőtámasztól mi fog "erősödni"? valahogy nyárra ki szeretnék nézni valahogyan azért kezdtem el ezeket.
2012. jan. 18. 06:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Ide is bemásolom, amit az előző hasonló kérdésre írtam:

Egy kicsit izmosodhatsz vele, de ha úgy csinálod, hogy a hátadra pakolsz nehezéket (pl. egy hátizsákba raksz súlyokat), akkor máris nagyobb terheléssel dolgozol és nagyobb lehet az izomnövekedés is.

Ha csak sima fekvőt nyomsz és csak az ismétlés számot növeled (értsd: mondjuk 30-ról eljutsz 60-ra) azzal csak az állóképességed növeled, az izmosodáshoz a terhelést is növelned kell.

Letölthetnéd a fegyencedzést, abban benne van, hogy kell egykezest nyomni.

Annyival kiegészítem, hogy nem kell minden nap fekvőzni, heti 2-3 elég, a többi napon eddzél a többi izomcsoportra, húzódzkodással hátra és bicepszre, guggolásokkal lábra, stb.

2012. jan. 18. 07:17
 2/7 anonim válasza:
A táplálkozást a legfontosabbat ki hagytad!
2012. jan. 18. 08:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyilván az a legfontosabb, de gondoltam azt tudja, így is már regényt írtam, de nem muszáj mindent nekem leírni, miért nem írod le Te részletesen?
2012. jan. 18. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:
1500 nap múlva. kb. az nincs 5 év.
2012. jan. 18. 09:01
 5/7 anonim ***** válasza:
De 1400 napnál kicsit már látszik. :)
2012. jan. 18. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:

100 fekvő és 60 felülés az 5 perc alatt kényelmesen megvan.

szerinted napi 5 perc edzéssel lehet valahogy kinézni?

2012. jan. 18. 14:19
 7/7 anonim válasza:
Attól függ, milyen változás. Az éghajlatihoz egy kicsit több erőfeszítésre lesz szükség.
2012. febr. 5. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!