Fekvőtámasszal milyen eredményeket érhetek el hosszútávon?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy súlyzóval nem edzek melette, csak fekvőtámasz, azzal izmosodhatok esetleg elérhetek valamilyen eredményeket? persze megfelelő fehérje bevitel melett2012. jan. 18. 05:29
1/6 anonim válasza:
Egy kicsit izmosodhatsz vele, de ha úgy csinálod, hogy a hátadra pakolsz nehezéket (pl. egy hátizsákba raksz súlyokat), akkor máris nagyobb terheléssel dolgozol és nagyobb lehet az izomnövekedés is.
Ha csak sima fekvőt nyomsz és csak az ismétlés számot növeled (értsd: mondjuk 30-ról eljutsz 60-ra) azzal csak az állóképességed növeled, az izmosodáshoz a terhelést is növelned kell.
Letölthetnéd a fegyencedzést, abban benne van, hogy kell egykezest nyomni.
2/6 anonim válasza:
Térdeplő fekvő támasz, sima vállszélesség fekvő, széles fekvő, gyémánt fekvő, fekvő támasz+tapsolás, gyémánt fekvő+1 lábad a magasban, fekvőtámasz úgy hogy a kezed egyre közelebb van a csípődhöz, "ide-oda fekvő", 1 kezes fekvő, psuedo planche pushup, stradle planche push up, full planche push up(az utóbbi 3nak nem tudom a magyar nevét guglizd ki) és ezeket spékelheted úgy hogy súlyt veszel a hátadra, vagy piramis módszerrel ( 1 től indulsz, fel 10ig, majd vissza 1ig, es annyi másodpercet pihensz ahanyadik sorozatnál jársz) . Olyan erőnlétre és kinézetre tehetsz szert amilyet egy testepítő meg a konditrrmes vagányok sosem fognak elérni. Csak az a baj, hogy itt gyakorin az emberek 99% a leírja a saját testsúlyos gyakorlatokat és elküld a bodybuilder.hu ra. Nézz meg egy szertornászt! SOSEM NYÚLNAK KONDITERMI GÉPEKHEZ MEG SÚLYZÓKHOZ! Igaz az ő izomzatuk évek munkája!
4/6 anonim válasza:
Én pont nem becsültem le a saját testes edzést, hanem azt javasoltam, hogy töltse le a fegyencedzést + amit Te is írtál, hogy súlyt kell a hátra pakolni.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, két éve fekvőzök eddig de nem sok minden látszik rajtam, ezért kérdeztem meg, ezekszerint többféle gyakorlatot kellene csinálnom meg amit mondtatok, hogy súlyt a hátra
2012. jan. 18. 16:41
6/6 anonim válasza:
Amiket fent elsoroltam garantalom neked hogy nem kellesz suly a hatadra, mert olyan rohadt nehezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!