Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Késleltetett halálos ütés?!

Késleltetett halálos ütés?!

Figyelt kérdés
Létezik ilyen vagy csak a nagy kung-fu misztikumban?
2012. jan. 17. 19:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Igazából ezt nem tudhatjuk. "El tudjuk képzelni", "vannak ilyen legendák", meg "néhány család féltve őrzött titka". Vagyis: vagy elhiszem, vagy nem. Én, őszintén szólva, nagyon szkeptikus vagyok az ilyen távol-keleti legendákkal szemben. Illetve, olyan nyilván van, amint ezt már előttem is leírták, hogy valakit úgy kupáncsapnak, hogy nem sokkal később elpatkol, de ehhez nem kell kung-fu mesternek lenni.
2012. jan. 18. 16:10
 22/26 anonim ***** válasza:

nem. végül is a cigány kis boxoló nem végezné vérbefagyva, biztos engem is el tudna intézni..

azért kell mesternek lenni, mert addig csak az istentelen nagy szerencsén múlik, hogy legyőzz valakit. és amíg a szerencsén múlik, addig bármikor fordulhat visszájára a dolog.

2012. jan. 18. 16:14
 23/26 anonim ***** válasza:

A kupáncsapásra írtam, hogy ahhoz nem kell mesternek lenni, hogy attól megmurdeljon vki. (Természetesen egy harcművésznek a mesterré válás felé kell törekedni.)

De olyan "késleltetett halálos ütés" valószínűleg nincs, hogy pl. megütöm a ming men ponton du. 3 és 5 óra között, aztán este 8-kor meghal az ürge. De tegye fel a kezét, aki már látott ilyet és nem valami idióta hong-kongi filmben.

2012. jan. 18. 16:27
 24/26 anonim ***** válasza:

passz, én nem filmezek. halál meg csak rövidtávon történik, én hagynám a legendákat. mondjuk úgy, hogy ha néhány órát túlél valaki egy pusztakezes harc után, akkor a túlélési esélyei magasak. mert az összes halálos sérülése addigra beérett volna.

fegyverrel más, mert egy vágás elfertőződhet..

2012. jan. 18. 17:12
 25/26 oxigenaqua válasza:

Létezik ilyen ütés,de az nem olyan hogy most megcsaplak és 1 év múlva halsz meg.

Az ütést úgy viszi be hogy a belső szervben belső vérzést okoz,és az emberke több óra múlva hal meg.

2012. szept. 7. 15:44
 26/26 anonim válasza:
nem letezik de elkepzelheto hogy mondjuk elkapod a majat es par nap mulva hal bele a felgyult mergekbe de a talalat utan rogton agonizalni kezd... de ha valakit idozitve akarsz kinyirni van lassan hato mereg epp eleg... gyors elintezesre meg ott az olom esetleg egy nagy gambi kondenzatorral piszkald meg a mellkasat. de egy eles korom belakkozva ciannal vagy kurare esetleg conotoxin tartalmu anyaggal szinten halalos. ha utni akarsz akkor gegere halantekra ketoldalrol egyszerre vagy nagy erovel a szivre. ha nem pusztakezzel utsz valami kemennyel a markodban pl n3310 a koponyateto bezuzasa is szoba johet esetleg hatulrol nagy erovel a tarkora mert utes okoz benulast vagy halalt.. ma amugy nem sok ertelme lenne egy ilyen utesnek mert egy merkozesen nem celod kinyirni az ellenfeled, harcban meg nem igazan hasznos (nem a piti verekedok rablok es hasonlo utcai elemek ellen hanem ezeknek a kicsit komolyabb fajai ellen ertve) mert nem ismert olyan harcmuveszet ami egy tiz meterrol leadott loves ellen hatasos. nem beszelve arrol hogy egy nagyobb kes v kard is eleg a gyozelemhez. es van egy olyan sejtesem hogy akit tenyleg meg akarsz olni az nem jatszik tisztan a szbalyok szerint. ja megegy utesi lehetoseg ami azonnal hat de aldozatunk csak kesobb patkol el: belso verzest okozo serulest kell utni bele. a verzes erossegetol es a korhazi ellatastol fuggoen par ora par nap meghal de megfelelo ellatassal ezek siman gyogyithatoak egy adott szintig foleg ha idoben kapcsolnak.
2013. dec. 4. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!