Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Késleltetett halálos ütés?!

Késleltetett halálos ütés?!

Figyelt kérdés
Létezik ilyen vagy csak a nagy kung-fu misztikumban?
2012. jan. 17. 19:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

ezt mondd a megpusztult kisiskolásnak :D

vagy kérdezd meg a tesáékat, van-e halálos ütés.. késleltetéssel. (linkelt cikket átfutni)

2012. jan. 17. 20:28
 12/26 anonim ***** válasza:

1 hét múlva? ne viccelj!

igen, engedném.

1. ha nem szemen, lágyékon üt..

2. ha utána én üthetem meg (szintén nem szemen, lágyékon)

2012. jan. 17. 20:30
 13/26 anonim ***** válasza:

20:28 ismerem a témát, de a mesebeli ütés egy kis ütés, ami elvileg reprodukálhatóan bárkinél halált okoz bizonyos idő elteltével, csakhogy ilyen nincs.

Az, hogy valakinek megpattan egy ér az agyában egy elég nagy ütéstől, egyénfüggő. Valaki azonnal belehal, valaki egy idő után, valaki meg nem.

2012. jan. 17. 20:44
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

... hogy eltörik a koponya, szétcsúsznak a csigolyák, törött borda lukasztja a tüdőt már nem mese.

azonnali halált okoz pedig ha a légcső zúzódik össze, vagy a szívet ért nagyobb trauma. amúgy ezek többsége nem olyan nagy ütés eredményei.

kérdés: ha páros lábbal dobbantasz egy földön fekvő ember koponyáján, az loccsanhat? szerintem 70-80 kilósan már igen (ez nem biztos).

de a mellkas bőven bezúzódhat. na most ennél sokkal kisebb erők is elegek halálos sérülés okozásához. és nem valami ér megpattanásán keresztül. írtam: koponya sérülés, tüdő sérülés. ezek vezethetnek lassabb halálhoz. lassú vérzés is, de most ütésről van szó, ahhoz meg penge vagy eszköz kell.

2012. jan. 17. 20:51
 15/26 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy késleltetett ütésről van szó, és nem akarok okoskodni, de leírom: úgy tudom, hogy ha kellő pontossággal állcsúcson vágsz valakit, az a helyszínen is meghalhat. Minek késleltetném, ha ott és akkor is megtehetem?
2012. jan. 17. 22:19
 16/26 anonim ***** válasza:

az az igazság, hogy küzdősportokban naponta (a világon, több 10000 edzés..) rengeteg állcsúcs ütés történik. KO ütések is. lehet ezek nem "tökéletes" ütések, de szerintem.. az állcsúcs inkább kiütési pont, mint sem halálos lenne. normál ütést tekintve. ha egy harci pöröllyel állon csűrnek valakit, az más.

meg magam sem tanultam az állat gyilkos pontnak. inkább azt előkészítőnek.

2012. jan. 17. 22:37
 17/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igazad van, nem vagyok jártas a témában. Itthon van egy boxzsákom, azt szoktam időnként püfölni, de csak "kardiózás" céljából (azért tettem idézőjelet, mert nem gyúrok, de elhízni se szeretnék). :D
2012. jan. 17. 22:52
 18/26 anonim ***** válasza:
a felvetés tökéletes volt.
2012. jan. 17. 23:08
 19/26 clint ***** válasza:
egy olyan karatemester aki puszta kézzel egy halom téglát széttőr vagy jeget, lehet egy torkon vágással kinyírná a másikat, a késleltetett meg az amíg megfullad.. :D
2012. jan. 17. 23:23
 20/26 anonim ***** válasza:
Minek késleltetnéd? Hát, hogy kékruhások ne köthessenek össze az esettel. El tudom képzelni, hogy létezik kifejezetten erre a célra ütés, de a legféltettebb titokként őrzi néhány család kívülállónak meg a büdös életben nem tanítják meg.
2012. jan. 18. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!