Gyúráskor ha pl olyan gyakorlat van hogy megerőltetem a csuklóm rohadtul megfájdul egy idő után, mit lehet tenni?
nem bemelegítésre gondoltam hanem csukló erősítésre,nekem is mikor fájt a vállam nem csak edzés előtt melegítettem be hanem addig el sem kezdtem edzeni amíg meg nem erősítettem kell szinten.
azaz nem kellet volna addig edzened még a csuklód nem javul meg,előtte meg kellett volna erősítened,és csak később edzened.
sok vizet igyál és minimum 1db ízületvédőre is beruházhatnál addig még nem fájdul meg mindened.
és hanyagold a csukló fájós edzéseket és helyettük erősítsd a csuklód még jó nem lesz.
ha közben is fáj akkor megint pihentetni kell majd.
Egyszerű.. kerüld azt a gyakorlatot.. ha mégis szereted akkor Francia rúddal végezd ez egy nagy segítség a csuklódnak..
Én annó hasonló problémámra vásároltam a Scitectől egy Joint-X et Ízületvédő 1doboz végére rendbejött !!!
pl,csukló behúzás,csukló felhúzás,wrist roller,meg van egy olyan gyakorlat is mintha horgásznál,fogsz egy rövidebb rudat és azt emelgeted,de úgy fogod mint egy horgászbotot.
alkarral ne támaszd meg.
túlzásba ne vidd és túl nehéz ne legyenek a gyakorlatok mert úgy még csak rosszabb lesz ha egyből meg erőlteted.
szépen fokozatosan ki súlyokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!