Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány kg-os súlyokkal érdemes...

Speed-L kérdése:

Hány kg-os súlyokkal érdemes vádligyakorlatokat végezni?

Figyelt kérdés
Én 80kg vagyok és azt akarom megtudni hogy emellé az "alap" 80 kg mellé még hány kg-os kézi súlyzóval érdemes vádligyakorlatokat végezni?
2012. jan. 8. 18:14
 1/3 anonim válasza:
Nem kell ahhoz súlyzó, hogy szép vádlid legyen. Elég ha kis terpeszállásban teli talpas állásból lábujjhegyre emelkedsz, majd szépen lassan vissza, 60-70 ilyen érezni fogod hogy feszül a vádlid, ha nehezíteni akarod csak akkor használj 10 kilós kézi súlyzókat- ezeket magad mellett tartva csináld a gyakorlatot... Sok szerencsét :)
2012. jan. 8. 18:40
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ viszont én inkább rá álok valamire úgy hatásosabb :D
2012. jan. 8. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkora súlyzóval érdemes, amekkorával bírod szabályosan csinálni a gyakorlatot.Mivel nem tudjuk megmondani mennyivel bírod, így értelmetlen a kérdésed. Csináld amennyivel tudod. A saját súlyod valójában nem érdemes számolni, mivel azt éjjel-nappal használja a vádlid, így azt már megszokta.
2012. jan. 8. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!