Ha a guggolást nem súlyzórúddal, hanem hátizsákba pakolt súlyokkal végzem, az a térdemnek rossz?
Figyelt kérdés
Ha hátizsákkal csinálom, és mezítláb a guggolást, közben elég megerőltető, de nem tudom eldönteni, hogy a térdemnek az vagy az izomnak körülötte. Mikor végeztem, az izmaim teljesen be vannak durranva, tehát hatásosnak tartom.2012. jan. 1. 20:42
1/5 dirtboy válasza:
nem tudom rossz e a térdnek de a deréknak szerintem tuti,plusz az izmokat ért terhelés is másabb ha hátadon van a súly.
ha van rudad akkor rúddal guggolj ne zsákkal.
2/5 anonim válasza:
attól függ, hogy helyes formában guggolsz-e.
3/5 A kérdező kommentje:
A guggolást ugyanúgy csinálom, mint ahogyan a rúddal szoktam, tehát a technika jó.
2012. jan. 2. 11:40
4/5 dirtboy válasza:
szerintem nem jó,nem is lehet úgy normálisan guggolni,ha olyan szögben állna a hátad mint a rúddal való guggolásnál nem is bírnál leguggolni mert hátra rántana a súly,azaz előrébb kell dőlnöd hogy ne ess hanyatt ami meg már erősen terheli a törzsedet.
hagyd a pi csába ezt a táskás guggolást és légy úgy 40éves hogy nem fáj a derekad.
5/5 anonim válasza:
Nem a térdednek rossz, hanem a hátizsák élettartama lesz rövid! Amúgy teljesen megfelelő megoldás.
A rúd hosszú távon gazdaságosabb... Mindent bele! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!