Az rosszabb ha a sport miatt lett kisebb a mellem mint a fogyás miatt? Úgy értem, Ha fogyás miatt akkor vissza lehet hízni a mellekre, na de mi van ha a sporttól lett kisebb?
Konditerembe jártam pár hónapig.Súlyzóztam főleg , de volt hogy ugráltam is,sportmelltartóval mindig, tehát nem ereszkedett meg, de azt vettem észre hogy kisebb lett.Elvileg nem fogytam, legalábbis a mérleg szerint nem és én sem látom magamon csak a mellemen:S
Vissza tudom szerezni a melleimet? Van akinek van ebben tapasztalata már?
biztos hogy fogytál másként nem lenne kisebb.
másik variáció hogy nem is lett kisebb csak te látod kisebbnek.
vissza szerezni hízással lehet mivel hogy a női mell zsírszövetből van,csak mellre zsírosodni pedig nem lehetséges.
azért vess rá még egy pillantást hogy tényleg kisebb lett e.
Hát barátom is azt mondta hogy kisebb lett, meg nincs akkora dekoltázsom pólóban , sőt kilátszik a a melltartó szegélye, ami eddig nem látszott ki. És az elvileg azér van mert a kisebb mellett nem tudja ugy feltolni push up..:S
Igen, akkor az lesz...Most hízókurára fogok magam , utána meg ugy járok kondizni hogy semmi, futás meg ugrálókötelezés stb...
sporttól nem lett kisebb a melled..
azért lett kisebb, mert nem pótoltál vissza elég tápanyagot, így elkezdett csökkenni a zsírod. ezt fogyásnak hívják.
De akkor miért nem látom magamon hogy fogytam volna ? Egyébként is rengeteget eszek azért nem gondoltam hogy fogytam :S
(köszi a válaszokat)
"Hát barátom is azt mondta hogy kisebb lett,"
barátod látja helyetted is.
hát igen.Ezek szerint tényleg fogytam.Csak fura ez nekem.
Csak nemtudom,azt hittem hogy magának a sportnak van köze ehhez, nem a fogyásnak.Persze a kettő fedi egymást, csak mondom...nem látom hogy fogytam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!