Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az rosszabb ha a sport miatt...

Az rosszabb ha a sport miatt lett kisebb a mellem mint a fogyás miatt? Úgy értem, Ha fogyás miatt akkor vissza lehet hízni a mellekre, na de mi van ha a sporttól lett kisebb?

Figyelt kérdés

Konditerembe jártam pár hónapig.Súlyzóztam főleg , de volt hogy ugráltam is,sportmelltartóval mindig, tehát nem ereszkedett meg, de azt vettem észre hogy kisebb lett.Elvileg nem fogytam, legalábbis a mérleg szerint nem és én sem látom magamon csak a mellemen:S

Vissza tudom szerezni a melleimet? Van akinek van ebben tapasztalata már?

2012. jan. 16. 14:06
1 2
 1/20 dirtboy ***** válasza:

biztos hogy fogytál másként nem lenne kisebb.

másik variáció hogy nem is lett kisebb csak te látod kisebbnek.

vissza szerezni hízással lehet mivel hogy a női mell zsírszövetből van,csak mellre zsírosodni pedig nem lehetséges.

azért vess rá még egy pillantást hogy tényleg kisebb lett e.

2012. jan. 16. 14:18
 2/20 A kérdező kommentje:

Hát barátom is azt mondta hogy kisebb lett, meg nincs akkora dekoltázsom pólóban , sőt kilátszik a a melltartó szegélye, ami eddig nem látszott ki. És az elvileg azér van mert a kisebb mellett nem tudja ugy feltolni push up..:S

Igen, akkor az lesz...Most hízókurára fogok magam , utána meg ugy járok kondizni hogy semmi, futás meg ugrálókötelezés stb...

2012. jan. 16. 14:27
 3/20 anonim ***** válasza:

sporttól nem lett kisebb a melled..

azért lett kisebb, mert nem pótoltál vissza elég tápanyagot, így elkezdett csökkenni a zsírod. ezt fogyásnak hívják.

2012. jan. 16. 14:43
 4/20 A kérdező kommentje:

De akkor miért nem látom magamon hogy fogytam volna ? Egyébként is rengeteget eszek azért nem gondoltam hogy fogytam :S

(köszi a válaszokat)

2012. jan. 16. 15:11
 5/20 anonim ***** válasza:

"Hát barátom is azt mondta hogy kisebb lett,"

barátod látja helyetted is.

2012. jan. 16. 15:18
 6/20 A kérdező kommentje:
Ezt most nem egészen értettem.
2012. jan. 16. 16:22
 7/20 anonim ***** válasza:
látod, ezt én sem. arról van a téma, hogy kisebb lett a melled, de közben te nem látod hogy fogytál. pedig mégis erről beszélünk O_o
2012. jan. 16. 16:25
 8/20 A kérdező kommentje:

hát igen.Ezek szerint tényleg fogytam.Csak fura ez nekem.

Csak nemtudom,azt hittem hogy magának a sportnak van köze ehhez, nem a fogyásnak.Persze a kettő fedi egymást, csak mondom...nem látom hogy fogytam volna.

2012. jan. 16. 16:37
 9/20 anonim ***** válasza:
mert amilyen "szerencsések" vagytok, először a melleteken látszik meg ha fogytok. bár ez valójában genetika kérdése, és egyénenként eltér.
2012. jan. 16. 16:39
 10/20 A kérdező kommentje:
Igen ezzel tisztában vagyok , de nekem volt már olyanhogy diétáztam és nagyon lefogytam (jó nem olyan nagyon csak 2-4 kg-t) de akkor a mellem nem lett kisebb...
2012. jan. 16. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!