Hogy kell könnyen, 'helyesen' futni?
Én tegnap futottam Coopert...meg is lett az eredménye...Ügyeleten töltöttem az éjszakám:S
annyira meg akartam mutatni hogy jó vagyok hogy beszorult a levegő rossz helyre:S:S
Na..de a kérdésedre válaszolva:
Kezd el lassan..kocogj...gyors gyaloglás....aztán a vége felé kezdj el bele húzni,és vedd a levegőt szabályosan:orron be szájon ki:):)
Ha ugy érzed hogy pihenni akarsz akk válts nagyon laza kocogásra esetleg gyorstempójú sétára:)
Nekem ezek beváltak,csak a tegnapira nem voltam felkészülve:(
Remélem segitettem valamit:$
Ha nem,akkor ne haragudj:(
Sok sikert holnapra:)
Attól is függ milyen testalkatú vagy mekkora sebességgel tudsz futni, de szerintem próbáld egyenletes sebességgel lefutni. Ha elején kifutod magad a végére kifulladsz és csak gyalogolni tudsz ezzel pedig időt veszítesz.
Sok szerencsét a futáshoz;-)
Kocogj végig a 10 percet, és az utolsó 2 percben válts gyors tempóra, ha elég edzet vagy.
Ha nem, lassú kocogással kezdd és ha nem bírod sétálj gyors tempóban 10-20 lépést és kezdd újra a kocogást. Az utolsó 1-1,5 percben fuss gyorsabban.
Én 10 percet kocogtam, és az utolsó 2 percben belehúztam, így futottam 2750m-t.
Sok sikert.
Különben mit jelent nálad a jó eredmény?
sziasztok:D
köszönöm a válaszokat:)))
hát a jó eredmény nálam olyan 2000 méter lenne. XD
mert amugy vékony vagyok.. és azt le tudnátok irni nekem hogy hogy is kell pontosan? szóval úgy értm h lábujjhegyen vagy féltalpon, kicsiket nagyokat? :)
nagyon köszi még 1x:D
nagyon köszi nektek!xD
holnap kipróbálom.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!