Azt olvastam valahol, hogy az a mellitűzomerősítő gyakorlat amikor a földön fekszel és két kezed oldalsóközéptartásban van és onnan emelsz súlyzóval a fejedfölé, a nőknél elcsúfíthatja a mell formáját. Igaz ez? Lógó cicikre hatásos ez a gyakorlat?
Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 23:05
1/3 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy, elcsufitja e, de ha az àgyon fekszel s a karod függöleges magastartàsban van s ugy engeded le kissé hajlitott könyékkel a fejed mögé, az a felsö izmokat dolgoztatja meg, ami kissé emeli a cicit!
2/3 anonim válasza:
hát ha nem jó a tartása valakinek, meg túlságosan agyon dolgoztatja az izmokat, akkor inkább lefogy a cici, férfiasabb lesz, nem puha és kerek. nagymellüeknél segithet a feszességben, azok ugyis fogyasztani szeretnék. nekem ez leég nehézkes gyakorlatnak tűnik, inkább állva csináld ne fekve a sújyzózást, külön legyen a fekvőtámasz.
3/3 anonim válasza:
Ha àllva csinàlja és nem jol, akkor a tricepszre fog dolgozni, nem mellre! S nem kell sokat, kis sullyal 3x15 ez nem erösit hanem szàlkàsit, feszesit! Ha nagy sullyal csinàlnànk ugyanezt akkor izmosodna el a mell, ha nem vigyàzz az ember! Mert a mell ugye zsir és viz! Ezért fogy onnan az ember elsönek! Tehàt a tarto izmokat kell edzeni!Pl. nöknek, nem ajànlatos a mell also részét edzeni, mert eltünik! Az oldalso és felsö izmokat kell aktivàlni! De föleg a felsöt! S elég hetente 2x edzeni rà! Kitartàs kell, mert nem fog hamar làtszani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!