Azt vettem észre magamon, hogy minnél többet edzek, annál jobban vékonyodik a karom, szélességre is, vastagságra is, mitől lehet ez?
Edzek: Hétfő:Bicepsz,alkar,váll + vádli(1 széria 24+20+20+20+16)
Kedd: Tricepsz,Mell még be akarom vezetni a hátat is + 1 széria vádli.
Szerda: Vádli,comb,has.
Csütörtök:Előröl: bicepsz,alkar,váll...
Vasárnap: szabad
Azt eszek,ami van itthon,de tervezek 100%whey proteint is .Ha tehetem, sokszor rátottát eszek edzés után.Ja és itthon edzek,kézisűlyzókkal. Nyártól megyek konditerembe,most nem igen van időm rá,egy éve csinálom kb.
19:38, most akkor szerinted 1 nap csak az edzés után evett kaja számít, vagy mit mondasz?
Kérdező, 100% túledzés, mindent heti 2x edzel, azt is szarul. 1 héten elég 3-4 edzés, de az legyen tisztességes, és legyenek szünetek a napok között, pl. hétfő, szerda, péntek, szombat.
A felosztás szerintem így jobb lenne:
1. bicepsz - váll
2. mell - tricepsz
3. hát
4. láb
Alkart, vádlit és hasat tehetsz akárhova.
Miért bringázol? Mármint csinálhatod, csak szerintem ne naponta, így amúgy is sokkal többet kell majd zabálnod, ha pótolni akarod az elégetett kalóriákat. Egyébként a legfontosabb a tömegnövelő étrend, de olvass inkább: [link]
Ez a nincs időm meg szánalmas kifogás, majd ha akarni fogod, mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!