Túl vékony karom van szeretnék gyúrni rá nem értem miért nem sikerül (? )
Több dolog lehet:
Lehet, hogy Te látod csak túl vékonynak és teljesen arányos.
Sokan gondolják úgy, hogy a testalkatukhoz egyből egy 45-ös kar illene, de azt megszerezni nem féléves munka.
Vagy ha valóban le van maradva a karod, akkor lehet, hogy túledzed. A bicepsz és a tricepsz is kis izom, nem kell nekik túl sok edzés, elég mindegyiknél 3-3 gyakorlat 3-3 sorozattal egy héten. Egy héten belül ne eddzél rá még egyszer, hagyni kell regenerálódni, úgyis kap még terhelést a nagyobb izmok edzéseinél. Ha hátazol, akkor a bicepsz is kap másodlagosan, ill. a mellnél a tricepsz is dolgozik (vállnál is a fej fölé nyomásoknál).
"mindenki mondja h amilyen súllyal épp 8-at tudok 15,5 kg"
nem, amilyen súllyal rendesen tudsz annyit, hogy megdolgozd, gyanítom az nem 15,5 kg
Nem feltétlenül nekem is volt olyan ismerősöm aki 16 kilóval nyomta és cingár volt aránylag .
Két okból genetikailag magas vékony a gyerek meg a nem túl jó rendszerű edzés . Lehet , hogy valóban túl edzésről van szó mint montez mondta csak ugye azt se tudjuk , hogy a kérdező mennyi ideje edz szóval lehet ,hogy mondjuk teljesen normális nekem kb 5 hónap alatt lett igazán lényeges növeked a bicepsz tájékon és azt hozzá kell tenni ,hogy genetikailag jó voltam meg 15 éves szóval halmozódtak a plusszok .Akinek egyik se játszik annak vért kell izzadnia . Igazság szerint kéne több infó meg akár egy fénykép arcnélkül vagy legalább a bicepszről meg hogy hány éves hány kiló hány centi vagy .
Egyébként annyi Monteznek ,tényleg semmi kötekedés szándékkal írom . Egy héten nyugodtan lehet ugyan arra az izomcsoportra dolgozni csak úgy kell leosztani az edzéstervet pl nekem volt 4 napos tervem leosztottam rendesen a hetet és akkor hétfőn meg pénteken ugyan az volt az edzés terv izomcsoportilag (gyakorlatok már nem ugyan azok voltak ) aztán másik héten csere hétfőn pénteken másik izomcsoport ugyan azzal a megoldással (persze 2 izomcsoportra gondolok azokon a napokon . 4-5 nap szerintem tökre elég regenerálódásra .
Nem veszem kötekedésnek :), én is csináltam már így, sőt néha beiktatok pár hét kétfelé osztott A-B edzést, tehát Hétfő-A nap, Szerda-B, Péntek-A és akkor a következő héten fordul és a Hétfő lesz a B edzésprogram.
Ez is jó egy ideig, mert éppen az a lényege az edzésterveknek, hogy időnként változtatni kell.
De a legjobb eredményt, fejlődést a heti egyszeri/ egy izom edzéssel kaptam. a legtöbb embernél ez beválik, de nem vagyunk egyformák, vannak akik a HST-re esküsznek, én csak azt tudom ajánlani, ami nálam már bevált.
Tricepsz-el hogy állsz? Mivel a bicepsznél nagyobb izom, és a karod kinézetét is jobban befolyásolja ezért én azt javaslom, hogy a tricepszre is fektess kellő hangsúlyt.
Mivel általában a karod nyújtott állapotban van, ezért egy normális tricepsz sokat tud dobni rajta.
hát az eddigi válaszok alapján lehet hogy keveset pihentetem mert 2-3 naponként szoktam gyúrni,
próbálom a tricepszet is bár ahhoz csak a fej fölé emelést ismerem kb 13 kilóval csinálom a nyolcat.
kajálással az a gáz hogy mindenkinél kb annyit látok hogy valami porbol kever valami lét de én az étel-alakú kajákban jobban bízom ezér hagytam a témát. szal ha tudotok valami rendes táplálkozást azt köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!