Ilyet kérhet egy személyi edző . O. O?
Szerettem volna edzés tervet kérni erre meg azt kérte a személyi edző h oké de előtte szeretne látni fürdőruciban. pf...:S ilyet hallottatok már? Ja és tök komolyan mondta én meg csak pislogtam
22/lány
nem a barátomnál nincsen jobb :) számomra ő a világ legjobb pasija :)
XD teljesen igazad van
persze,hogy kérhet.
felmér,leméri a testzsírod,pár méretet is esetleg és ahhoz alakítja ki az edzéstervet étrendet.
mondjuk a srác túltolhatta és tapintatlan volt,mert nem vágta,hogy neked ez nem természetes és nem olyan komolyak a szándékaid a sporttal.
egyszóval sz@rul vezette fel a dolgot.
Természetesen kérhet. A cicanaci messze nem elég, az összenyom, torzít. Nem csak a felesleg mértékéről van szó, hanem az alkatodról, az izmok eredési és tapadási helyéről, tehát összességében arról, hogyan vagy összerakva, ami egy valóban profi edzőnek nagyon értékes adat.
Másfelől... Ugyan már! Fürdőruciban akar látni, nem meztelenül! Most komolyan, gondolod, hogy neki ilyen fogásokra van szüksége arra, hogy lányokat láthasson bikiniben?
Tehát nyugodj meg, hogy kizárólag szakmai okokból kérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!