Gyors karkörzéssel (amit a boxolók csinálnak) lehet fogyni valamennyit?
Azt olvastam az a lényeg hogy alacsony intenzitással kell futni és akkor kezdi el a szervezet lebontani a zsírt, mivel az lassú folyamat.
Ha csak a kezeimmel körzök gyorsan, akkor az fogyaszt (fél-1 óra időtartamokra gondolok kb. folyamatosan)? Mert végülis ha szúrnak az izmok sem ver olyan gyorsan a szívem, nem lihegek annyira csak alig, tehát sztem akk van ideje a szervezetnek a zsír lebontásából nyerni az energiát..
Miért basznám szét a vállizületeket? :D
érdekes nem tom ezt mi alapján állítod..
Na idefigyelj, te balf.sz!
Ha kicsit is értenél az alapszintű biológiához, és testkultúrához, akkor rájönnél, hogy mekkora ökörség a kérdésed. Ha ezek után valaki válaszol, akkor az szívességet tesz neked, és ezt meg kéne köszönni, nem pedig szánalmasan visszapofázni.
Tehát, íme a linkek, de k.rvára nem érdemled meg, ha még rákeresni is lusta vagy.
Tényleg basz*i nem tudom miért baromság a kérdésem.. hogy VALAMENNYIT lehet-e tőle fogyni..
Ez kajak nem világos..
Világosíts fel akkor nagy okos ha ennyire vágod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!